“Lydbogsindlæseren i Woodlake” af Carey Heywood

Lydbogsindlæseren i Woodlake

Originaltitel: My perfect fix
Forfatter: Carey Heywood
Serie: Woodlake-serien
Oversat af: Louise Lundberg Claesen

Genre: Kærlighedsroman

Sider: 324
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 22. juni 2021

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

Afslutningen i Woodlake-serien var helt perfekt, og jeg nød at få det sidste med.

streg

Resumé

Lucy har besluttet at flytte fra storbyen Colorado for at være tættere på sin bedstefar, så hun flytter til den lille by Woodlake sammen med sin kæreste. Her vil hun begynde et mere afslappet liv, og med jobbet som lydbogsindlæser kan hun arbejde hvor som helst. Tingene går dog ikke helt som forventet, og samtidig har den lokale anlægsgartner Gideon fået et godt øje til Lucy…

streg

Anmeldelse

Jeg nød virkelig at læse ‘Lydbogsindlæseren i Woodlake’, som er en hyggelig bog med nogle gode elementer. Den var hurtigt læst, fordi jeg hele tiden var nysgerrig på at vide mere og finde ud af, hvad der ville ske med Lucy, som virkelig viste sig at være en fighter.

Gideon har jeg stiftet en smule bekendtskab med i de foregående bøger, men nu fik jeg lov til at komme helt tæt på ham og ind bag facaden. Han viser nogle gode kvaliteter og især overfor Lucy var han ekstremt omsorgsfuld. Det var kun dejligt at se, fordi han ellers lidt fremstår som en playboy.

Jeg kan godt lide hele idéen med, at Lucy flytter til Woodlake for at være tæt på sin bedstefar, og hele det aspekt med at hjælpe sin familie. Det er også noget, jeg kan genkende fra mit eget liv. Lucy oplever også et kæmpe svigt, og det rørte mig dybt, at hun på den måde skulle kæmpe med en stor ting.

‘Woodlake-serien’ kan jeg på det varmeste anbefale. Det er nogle hyggelige bøger, hvor man lige kan slå hjernen fra og nyde de romantiske historier. De har hver især nogle gode elementer, der i hvert fald berørte mig, og jeg har nydt dem i stor stil.

streg

 

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *