“Lykken” af Anna Todd

Lykken

Originaltitel: Lykken
Serie: After
Forfatter: Anna Todd
Forlag: People’s Press
Genre: Ungdomsroman, erotik
Sider: 481
Udgivelsesdato: 20. januar 2016
Oversat af: Nete Harsberg og Nana Baaner Klitgaard

DUO stjerner III

 

 

’Lykken’ var en rigtig fin afslutning på denne serie, som for det meste var spændende at læse med undtagelse af ’Tvivlen’, som næsten fik mig til at droppe serien.

streg

Resumé

Efter at Hardin har fået sandheden af vide om fortiden, og hvem der i virkeligheden er hans far, tager han afstand fra alle sine nærmeste, inklusiv Tessa. Tessa forsøger ellers at hjælpe ham igennem den smerte han går igennem, men ikke engang hun kan nå ind til ham. Kan Hardin til sidst få åbnet op for sine følelser for det svigt han føler, eller vil han ende med at skubbe Tessa helt fra sig og ødelægge deres sidste forsøg på at have et godt forhold?

streg

Anmeldelse

’Lykken’ var en super god afslutning på en serie, som for det meste ikke skuffede mig. Jeg er glad for at jeg fik taget mig sammen, og læst dem alle sammen, selvom det ikke sker så tit, at jeg læser så tykke bøger. Men hvis bøgerne er det værd og har et spændende og godt indhold, har jeg ikke noget imod at læse tykke bøger.

Der sker rigtig mange triste og sørgelige ting i ’Lykken’, som jo faktisk ikke passer så godt til titlen – men den har dog en god afslutning, så det er nok derfor, at den har fået den titel. Jeg fik dog godt nok ondt af karaktererne i bogen, og følte utroligt meget med dem, og mærkede meget tydeligt deres smerte.

Tessa og Hardin har virkelig været igennem meget, og kæmpet for at blive sammen. Dette kolliderer fuldstændigt i ’Lykken’, og jeg håbede virkelig at de mod alle odds ville ende med at blive sammen. Samtidig sker der så meget for deres familier og venner, og ’Lykken’ får ligesom samlet op på det hele, og får besvaret de sidste spørgsmål.

Derfor kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til andre, om at få læst denne følelsesladet serie, som på trods af at bind to skuffede mig lidt, så gjorde de andre tre bøger det dét værd, at læse hele serien. Jeg ville heller ikke have været foruden bind to, da den virkelig understreger de prøvelser Hardin og Tessa går igennem.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *