“Måske en dag” af Colleen Hoover

Måske en dag

Original titel: Maybe Some Day
Forfatter: Colleen Hoover
Oversat af: Natasja Ejersbo Frederiksen 
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 470
Forlag: Lovebooks

Udgivelsesdato: 23. september 2016

DUO 6 stjerner


 

 

Jeg havde hørt så meget godt om ’Måske en dag’, at jeg frygtede at den ikke ville leve op til alle de forventninger, som jeg efterhånden havde fået. Den endte med at tryllebinde og opsluge mig på en og samme tid!

streg

Resumé

Den musikstuderende Sydney har alt hvad hun kunne ønske – eller hun burde have den følelse. Hun bor i en lejlighed sammen med sin bedste veninde, hvorigennem hun har mødt sin kæreste, som har været venner med hendes bedste veninde længe før, de mødte hinanden. Alligevel føler hun sig ikke lykkelig og sikker på sin fremtid med sin kæreste Hunter. På hendes 22 års fødselsdag bliver hele hendes verden vendt på hovedet og hun står pludselig tomhændet tilbage – eller det troede hun…

streg

Anmeldelse

’Måske en dag’ gav mig så meget at tænke over, grine af og fælde et par tårer over, og den er blevet en af mine favoritbøger! Jeg er så fuld af æresfrygt, at jeg slet ikke kan sætte ord på alle de følelser, som historien gav mig. Da jeg først rigtig var kommet ind i historien, var bogen nærmest limet fast til mine hænder og klokken var også langt over min normale sengetid, da jeg vendte sidste side, men jeg kunne bare ikke slippe historien, før jeg var færdig.

Det er noget tid siden, at bog har ramt mig så voldsomt som ’Måske en dag’. Jeg sad også og læste, selv når jeg var i rum med andre, som spurgte mig ad, hvad det var, jeg kunne sidde og grine sådan over. Jeg tror det er den første bog jeg har læst, hvor der har været døve til stede som hovedkarakterer, og det var virkelig imponerede, hvor godt beskrevet det var, at der var nogle, der ikke kunne høre. Det gav bare historien ekstra charme og en ny vinkel, som jeg ikke har kendt til før nu.

Jeg ELSKER de to karakterer, Sydney og Ridge, og deres historie både hver for sig, inden de møder hinanden og da de lærer hinanden at kende. Der er så mange sjove episoder tilstede i ’Måske en dag’, og jeg var helt vild med dem alle sammen. Der var også en del misforståelser og hårde perioder på grund af at nogle af karaktererne ikke kan høre.

’Måske en dag’ ramte mig dybt i hjertet, og jeg var slået helt omkuld, da jeg kom til den sidste side. Den har virkelig gjort indtryk på mig, og jeg kan næsten ikke vente med, at læse den igen – for det vil helt sikkert ske mange gange fremover! Til sidst vil jeg bare give mine varmeste anbefalinger til alle om at læse denne helt igennem fantastiske bog af Colleen Hoover og sige tak til oversætter, som har gjort et virkelig flot stykke arbejde. Jeg var rørt, bevæget og historien vil for altid var brændt ind i mit sind og hjerte.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *