Mads Langer – “In These Waters”

http://s.cdon.com/media-dynamic/images/product/music/album/image4/in_these_waters-22791248-frntl.jpg


Titel: In These Waters
Kunstner: Mads Langer
Udgivelsesdato: 4. marts 2013
Genre: Pop
DUO stjerner 4

 

 

Mads Langer holder sig på samme niveau, mht. stort set det meste, som han plejer, og formår stadig at komme med en del ørehængere, deriblandt ”Elephant”. Der er nogle moments of glory – og nok til, at albummets helhed er ret så positiv.

streg

Anmeldelse

Mads Langer har efterhånden været på scenen i rimelig lang tid, men det lader til først at være med hans nye album, In These Waters, at han virkelig har forladt undergrundspopscenen og kommet helt op i rampelyset til de andre mest fremtrædende danske musikere lige i øjeblikket. Det er Mads Langer selv vist også ganske klar over, eftersom In These Waters på mange måder sigter mere internationalt, end hans forrige albums.

Sammenligner man dette album med de forrige, er der dog ikke så meget nyt at komme efter. Mads Langer holder sig på samme niveau, mht. stort set det meste, som han plejer, og formår stadig at komme med en del ørehængere, deriblandt ”Elephant” (som ligger i en usandsynligt fed akustisk liveversion på Youtube), titelsangen ”In These Waters” samt ”Ghost Town”. Generelt synes jeg, at der bliver lagt lidt for meget fokus på at det skal være catchy, samt alle de effekter det nu engang er muligt at tilføje musikken – men heldigvis er det ikke, som så meget andet, druknet i autotune. Noget jeg bestemt ikke kan kritisere, er selve lyrikken, og så naturligvis hans vokal. De steder dette album rører mig mest, er faktisk i de mere stille sange, såsom ”When Silence Falls” og ”In These Waters”, hvor han akkompagneres af skønne Ida, som vi kender fra X-Factor.

Godt nok er Mads Langers In These Waters et popalbum, men særlig mainstream er det ikke, og på trods af enkelte overdrevent catchy sange og enkelte meget kliché-agtige momenter, er dette et ret anbefalelsesværdigt album. Rent musikalsk er der ikke det vilde at komme efter, men der er altså nogle moments of glory – og nok til, at albummets helhed er ret så positiv.

streg

Emi DUOSkrevet af Emilie Bregendahl


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *