“Mødre gruppen” på DVD

Original titel: Mødre gruppen
Skuespillere: Danica Curcic, Anders W berthelsen, Julie Agnete Vang
Genre: Komedie
Spilletid: 1 time og 35 minutter
Filmforlag: Nordisk film
Udgivelsesdato: 20. juni 2019

 

 

Tak til Nordisk film for anmeldereksemplaret

Jeg synes, ’Mødre gruppen’ var en hyggelig film, som alligevel indeholdte noget jeg ikke havde forventet.

streg

Resumé

Den nybagte mor Line lever i Hong Kong med sin mand og lever det vilde luksusliv. Lige indtil hun opdager hendes mand sammen med barnepigen. Hun vælger at rejse hjem i raseri, til det sidste sted hendes mand vil kunne finde hende. Hos sin kusine i hendes sydfynske hjemby. Hun tænkte egentligt, det blot skulle være et kortvarigt besøg, men så lærer hun Maja og hendes sprudlende mødre gruppe at kende og forlænger sit ophold. Men Line står til at miste alt, da hendes mand lukker for midlerne og truer med at tage sønnen fra hende. Sammen med mødre gruppen tager Line kampen op mød grød, gyld, gæld og trusler fra ægtemanden.

streg

Anmeldelse

Jeg har hørt meget om ’Mødre gruppen’ fra forskellige mennesker, som har rost filmen og synes, at den var meget sjov. Jeg vil sige, at jeg vil give mange ret. Jeg synes, filmen var en hyggefilm med et par sjove replikker og scener i blandt, og jeg følte mig underholdt, men det er ikke sådan en film, som jeg kommer til at se flere gange. Jeg kunne meget godt lige idéen bag filmen i form af mødre gruppen, og det var helt sikkert også det sjoveste ved filmen.

Man har nogle forskellige fordomme nogle gange om forskellige typer som mødes i en mødre gruppe. Det får filmen virkelig ramt, og det synes jeg var meget fedt. Vi har den meget unge og måske ikke så skrappe kvinde med silikonebrysterne, moren som virkelig har forsøgt længe at blive gravid og som er lidt pylret, moren som har ti tusind børn og som er med til at tage lidt pis på det hele, bøssefaren/moren og den helt almindelige mor.

Jeg vil gerne fremhæve et par skuespillerne. Jeg har ikke tidligere set Danica Cucic i så meget, men jeg synes, hun passede godt i rollen som den nybagte mor, som har haft barnepige og ærlig talt intet ved om børn. Jeg synes stereotyperne, som nævnt tidligere, også gør det rigtig godt, særlig Lærke Winther og Stephanie Leon fik et smil frem på læberne for mig.

Men der er ingen tvivl om, at hvis man godt kunne tænke sig en hyggelig aften med en film, som kan bringe et par smil frem på læben, synes jeg, at man skal give ’Mødre gruppen’ et skud.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *