“Mørke hemmeligheder” af M. Leighton

image_pdfimage_print

Mørke hemmeligheder

Original titel: All Things Pretty
Forfatter: M. Leighton
Serie: Pretty
Oversat af: Marie Louise Kopp
Genre: Erotisk kærlighedsbog
Sider: 259
Forlag: Flamingo
Udkom: 6. oktober 2016

DUO stjerner III

 

 

 

 

Jeg var vild med plottet i ’Mørke hemmeligheder’. Det var meget ulig noget, som jeg nogensinde har læst. Efter min mening kunne bogen sagtens have været længere.

streg

Resumé

Sig Locke er politibetjent og han tror på det rigtige og forkerte – der er ingen mellemvej. Dette ændrer sig dog, når ham møder Tommi, som uventet vender op og ned på hans verden. Det er tydeligt at de begge bærer på store og mørke hemmeligheder. Hvordan vil kærligheden vokse mellem dem, når det bygger på løgne og hvilke konsekvenser kan sandheden få?

streg

Anmeldelse

Jeg var meget spændt på ’Mørke hemmeligheder’ efter, at jeg havde læst de 2 andre bøger i serien. Efter ’Store drømme’ havde jeg også meget blandede følelser for, hvordan bogen ville komme til at være. Jeg var meget glad for, at det var Sig vi ville komme til at følge, fordi han har gjort et godt indtryk på mig hele serien igennem og dette fortsatte også bare i seriens sidste bog. Hemmelighederne er meget bogens tema, og bogens plot foregår i en meget barsk og intens kriminel løbebane. Jeg synes at plottet i bogen var virkelig godt og ikke noget jeg har prøvet at læse om før.

Da jeg så at det var Sig, vi ville høre om, var jeg meget glad, fordi at han altid har virket som en sjov men god fyr. Han har altid været ligetil at gå til og dette var han bestemt også i bogen. Her synes jeg også, at forfatteren fik skabt en god bedre halvdel til ham, fordi jeg følte at Tommi var meget lig ham på sin egen måde. Man kunne tydelig mærke, at hun har været igennem en masse, men alligevel har hun formået at beholde en charme og kemi over sig. De fuldendte hinanden rigtig godt.

Selvom at jeg var rigtig vild med plottet, var der nogle ting angående slutningen, som jeg manglede lidt forklaring på, fordi jeg følte at det lige pludselig kom meget ud af det blå. Jeg kunne også godt have brugt mere beskrivelse og uddybning af selve miljøet, som vi befandt os i, fordi jeg synes det var meget spændende og intens, så derfor ville jeg faktisk gerne have endnu mere. Derfor er det også trist at bøgerne faktisk er så korte, fordi jeg kunne godt have brugt meget mere, ligesom ved de 2 sidste bøger.

Som afrunding af serien kan jeg kun anbefale dem alle sammen. ’Hvide løgne’ var helt sikkert den, som fangede mig mest, men alle bøgerne rummer bare så meget. De minder ikke om hinanden på nogen måde og skiller sig meget godt ud fra hinanden og omhandler alt sammen noget forskelligt. De havde alle sammen tilfælles, at de var erotiske og nogle af dem mere end andre.  

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.