“Mørke hjerter” af Amber Kelly

Originaltitel: Wicked Hearts
Forfatter: Amber Kelly
Serie: Poplar Falls #3
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 327
Oversat af: Astrid Heise-Fjeldgren
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 7. december 2021

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

En sød bog om 2 personer, som skal finde sig selv og hinanden, dog manglende jeg en smule spænding kontra de tidligere bøger.

streg

Bagsidetekst

24 årige Elle Young arbejder på familiens ranch, mens hun prøver at finde ud af hvad hun vil med karrieren, fremtiden og livet, samtidig med vil hun gerne have den perfekte fyr at dele det med. Men den perfekte fyr er i hvert fald ikke Walker Reid, ikke fordi Elle er immun overfor hans charme, men fordi han er hendes storebrors bedste ven. Det er dog svært ikke at blive draget af hans frække smil, sorgløse natur og jo mere hun lærer ham at kende, jo bedre synes hun om ham. Elle og Walker har begge kæmpet for at frigøre sig fra deres fortid. Og måske er det på tide at lukke et andet menneske ind og give kærligheden en chance? Også selvom at kærligheden kommer i form af den sidste person, man burde falde for.

streg

Anmeldelse

Jeg var meget spændt på at læse denne bog, fordi jeg havde en idé om, at jeg ville komme tilbage til Ranch miljøet, som jeg havde forelsket mig en del i i den første bog. Samtidig var jeg dog en smule bekymret for at skulle forelske mig i kærlighedshistorien mellem Elle og Walker, men på en måde blev jeg faktisk glædeligt overrasket over det, så jeg blev ikke skuffet.

Vi følger både Elle og Walkers synsvinkel. De mangler begge to at finde deres rolle og plads. Walker giver et forkert indtryk af sig selv som en charmør, som tager for let på det hele, selvom at han faktisk gemmer på en fortid og en masse ønsker, som ikke mange for lov til at få et indblik i. Det var en fornøjelse at få lov til at se ham udvikle sig og lære ham bedre at kende.

Ligeledes med Elle, hun har forsøgt at finde sig selv og sin hylde med nogle forskellige uddannelser, som ikke helt har været hende, og hun er egentligt en lille smule fortabt, men i løbet af bogen finder hun ud af, hvad hun skal og det var også en fornøjelse at være med til at mærke, hvilken selvtillid dette gav hende.

Som sagt var jeg lidt bekymret for at skulle læse om venneparret, som skulle finde en
kærlighedshistorie frem. Ville det være noget, som altid havde været under overfladen eller ville det være noget som kom gradvist? Jeg var lidt bange for, at jeg skulle finde ud af, at der var et barnligt crush bag, men heldigvis var det noget som tildeles kom gradvis for dem begge to, i forbindelse med de finder ud af, hvem de gerne vil være og hvad de skal med deres liv.

Jeg manglede en smule spænding i denne bog kontra de andre 2. Der var ikke rigtig så stor en forløsning, som ved de andre og det manglede jeg faktisk en del, så ’Mørke hjerter’ blev en smule kedelig desværre, men med baggrund i personerne og miljøet er det fortsat en bog, som absolut kan varmt anbefales.

streg

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *