“Mordet i Orientekspressen” på Blu-ray

Mordet i Orientekspressen

Original titel: Murder on the Orient Express
Genre: Krimi, drama
Spilletid: 1 time og 54 minutter
Skuespillere: Kenneth Branagh, Johnny Depp og Penelope Cruz

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 12. april 2018

duo 4½

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Jeg havde faktisk ikke rigtig nogle forventninger til ’Mordet i Orientekspressen’, da jeg, efter at have set traileren, tænkte at det var en lidt speciel film, hvilket viste sig, at holde stik. Jeg synes alligevel den var spændende og godt filmet.


streg

Resumé

Da der bliver begået mord ombord på et luksuriøst tog, må den dygtige detektiv forsøge at opklare det, før morderen slår til igen. Det er kun et spørgsmål om tid og alle er under mistanke. Vil det lykkedes, inden den næste, bliver slået ihjel eller vil han fejle undervejs?

streg

Anmeldelse

Jeg blev positivt overrasket over ’Mordet i Orientekspressen’, hvilket var skønt! Jeg synes traileren var en anelse forvirrende, og jeg begyndte lidt at frygte, at jeg ikke var den rigtige mand til opgaven med at anmelde den. Heldigvis viste filmen sig at være lige det, jeg havde brug for! Der var del spænding til stede, da der bliver gået mord ombord på toget.

På intet tidspunkt kunne jeg regne ud, hvem morderen var, og det var faktisk først, da detektiven endelig fandt svaret, at jeg begyndte at tænke i de samme baner. Det viser bare, hvor dygtigt plottet er sat op. Samtidig har de bare castet nogle dygtige skuespillere til filmen, som passer perfekt ind i deres roller.

Filmen er baseret på en bog, jeg desværre ikke har læst endnu, men jeg er da blevet lidt nysgerrig efter at få hele historien nu, efter at have set filmen. Jeg blev faktisk lidt ærgerlig over, at jeg endnu ikke har fået læst bogen, da jeg slet ikke havde regnet med, hvor god filmen var. Jeg var i hvert fald spændt på, at finde ud af hvem morderen var.

Der er sådan lidt ’Sherlock Holmes’ over filmen, og eftersom det er nogle film, jeg har været meget glad for at se, gik der heller ikke lang tid, før jeg var hooked på ’Mordet i Orientekspressen’. Filmen er også lidt atypisk, hvilket bare gjorde den mere speciel i mine øjne. Den her film vil være et sikkert hit, hvis man er lige så vild med, at være med til at lege detektiv undervejs, som jeg er! Glæd dig til at blive overrasket. 

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *