“Når jeg ser dig” af Holly Miller

når jeg ser dig

Original titel: The Sight of You
Forfatter: Holly Miller
Oversat af: Mette Wigh Tvermoes
Genre: Roman
Sider: 419
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 10. juli 2020

duo 4½

 

 

 


Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

En roman, der rørte mig og som jeg lidt gruede for at afslutte, da jeg havde en fornemmelse af, hvordan den ville ende.
streg

Resumé

Ville du fravælge kærligheden, hvis du vidste, hvordan det ville ende? Joel har valgt kærligheden fra, men da han møder Callie, får han svært ved at kæmpe imod sine følelser. Måske er kærlighed stadig en mulighed, hvis de begge tør satse. Joel har dog en hemmelighed. Han drømmer om de mennesker, han elsker, og drømmene bliver altid til virkelighed, så da han får den drøm, han har frygtet mest om Callie, må de beslutte, hvad de vil fremadrettet.

streg

Anmeldelse

’Når jeg ser dig’ endte med at være en bog, jeg frygtede lidt, fordi jeg en god idé om, hvordan det ville ende. Derfor tog det mig også noget tid at komme igennem den, fordi jeg forsøgte at trække den så langt som muligt, da jeg vidste, at jeg ville hade slutningen. Holly Miller skriver også på en måde, som giver god indsigt i Callie og Joel, og jeg følte mig meget tæt på dem begge to.

Historien kom desværre ikke helt ind under huden på mig, men jeg blev stadig påvirket af den, fordi Holly så fint får beskrevet, hvor ensomt og isoleret et liv, Joel har levet før Callie. Jeg synes også, at det var smukt at opleve, hvordan en anden person kan påvirke en til at få åbnet op for det, man har gået med selv i så mange år.

Der viste sig også at være en del lag i historien, som vi dykkede ned i jo mere vi lærte Joel og Callie at kende, men det var især Joel, der bragte min medfølelse på banen. Det var meget tydeligt at mærke hans smerte og dilemma, og jeg blev virkelig glad, da han begyndte at lukke flere personer ind i sit liv, fordi han delte sin hemmelighed med andre.

’Når jeg ser dig’ er en rørende bog, som ramte mig, selvom jeg ikke var så påvirket af den, som jeg havde forventet. Alligevel bragte den følelser frem hos mig, og jeg kunne godt finde på at finde den frem senere, når jeg er blevet ældre for at læse den igen. Måske giver det et dybere indsigt i historien.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *