“NCIS: New Orleans” sæson 1 på DVD

NCIS New Orleans

Original titel: NCIS: New Orleans
Genre: Actiondrama, krimi
Spilletid: 15 timer og 21 minutter
Skuespillere: Scott Bakula, Lucas Black, Zoe Mclellan, CCH Pounder og Rob Kerkovich
Selskab: 20th Century Fox
Udkom: 7. januar 2016

DUO stjerner III

 

En serie som tog mig med storm på grund af et nyt fantastisk tema med masser personligheder og prikken over i’et, er at stemningen omkring New Orleans er utrolig gennemført, når der skal opklares en masse mord.

streg

Resumé

Et elitehold forsøger at gøre gaderne i New Orleans sikre efter adskillige katastrofer. Dwayne Cassius Pride står i spidsen som lederen af et team af agenter, som kæmper sammen mod trusler på nationens sikkerhed. Teamet består af makkeren efter længere tid, Christopher Lasalle, og ny tilkommende Meredith Brody, som er mester til afhøringer. I deres hjørne har de den talentfulde og nørdede kriminalteknikker Sebastian Lund, og til sidst men ikke mindst den følsomme, men barske retsmedicineren Loretta Wade, som afslører alle de dødes hemmeligheder.

streg

Anmeldelse

’NCIS – New Orleans’ starter med at holdet fra NCIS, som man kender, præsenterer os for det nye hold i New Orleans. Det synes jeg er super godt, så man kan starte stille ud med at lære de nye karakterer at kende. Det sker også rigtig hurtigt og jeg blev fanget med det samme af dem. Jeg kunne især godt lide Christopher Lasalle (Lukas Black), men må indrømme, at jeg har kunnet lide ham lige siden ’Fast and Furious – Tokyo drift’. Han gør det super godt i serien og jeg er helt vild med hans accent i serien. Derudover er sammenholdet som teamet opbygger også rigtig fantastisk.

Retsmedicineren og kriminalteknikkeren er også på plads i ’NCIS – New Orleans’. Her var det meget det typiske med en nørdet kriminalteknikker, som man ikke kan lade være med at holde af. Dette sammen med den karakterbevidste retsmediciner.

En ting som jeg virkelig var vild med ved ’NCIS – New Orleans’, var den vægt som de havde lagt på byen. Det var utrolig gennemført og jeg fik en utrolig trang til at besøge New Orleans og byens seværdigheder. Man fik en bestemt følelse af, at de elsker byen og vil gøre alt for at beskytte den.

’NCIS – New Orleans’ var for mig meget som NCIS, da der er afsnit som virkelig bliver ved en og så er der afsnit, som man ikke helt husker efter. For mig er det tit hvis det har været et emne eller drab, som man enten har interesseret sig for, eller det har haft en særlig betydning for en. Derefter er der også afsnit som har en stor betydning for karakterne i teamet og derfor fik en stor betydning for mig. Det er også det som gør at spændingen hele tiden er i højsædet, fordi der tit er en betydning ved afsnittet man ser.

Det sidste afsnit er selvfølgelig også spændende, og ender med en clift hanger, som gør at jeg helt sikkert skal følge teamet i den næste sæson, så man kan følge hvad der kommer til at ske med både byen og holdet. Hvis du kunne lide NCIS og andre krimiserier, kan du helt sikkert også lide ’NCIS – New Orleans’, så længe du kan åbne op for nye karakterer.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *