“NCIS: New Orleans” sæson 2 på DVD

image_pdfimage_print

NCIS New Orleans sæson 2

Original titel: NCIS: New Orleans sæson 2
Genre: Actiondrama, krimi
Spilletid: 16 timer og 42 minutter
Skuespillere: Scott Bakula, Lucas Black, Zoe Mclellan, CCH Pounder og Rob Kerkovich
Selskab: 20th Century Fox
Udkom: 8. december 2016

DUO stjerner III

Endelig fik jeg lov til at komme tilbage til de sjove og dejlige skuespillere, som man fik lært at kende i den første sæson. Anden sæson skuffede mig på ingen måde.

streg

Resumé

Et elitehold forsøger at gøre gaderne i New Orleans sikre efter adskillige katastrofer. Dwayne Cassius (The King) Pride står i spidsen som lederen for et team af agenter, som kæmper mod trusler på nationens sikkerhed. Teamet består af makkerne efter længere tid, Christopher Lasalle og Meredith Brody, som er mester til afhøringerne. Ny på holdet er den tidligere undercover ATF agent Sonja Percy, til at skabe en masse spænding. I deres hjørne har de, den talentfulde og nørdede kriminaltekniker Sebastian Lund og til sidst men ikke mindst den følsomme, men barske retsmedicineren Loretta Wade som afslører alle de dødes hemmeligheder.

streg

Anmeldelse

Inden jeg gik i gang med at se anden sæson af ’NCIS – New Orleans’, havde jeg faktisk ikke de store forventninger, andet end jeg ville komme til at se en masse mordopklaringer, som ville omhandle flåden på en eller anden måde og at jeg ville komme endnu længere ind på de fantastiske karakterer, som man fik lov til at møde i den første sæson. Alt dette fik jeg også opfyldt på alle måder. Her skuffede anden sæson mig på ingen måde. Der var selvfølgelig afsnit, som havde min interesse lidt mere end andre, men de havde alle det samme til fælles, som var at der altid var fart over feltet og en masse spænding.

Skuespillerne var de samme som i første sæson, så det synes jeg faktisk var meget rart. Men det betød ikke at, vi ikke fik en ny med på holdet. Undercover agenten, som vi også møder i første sæson, kommer med på holdet. Dette synes jeg fungerede virkelig godt, fordi at man havde mødt hende tidligere og hun passede bare rigtig godt ind i holdet. De har alle sammen noget, som de kæmper med og en baghistorie, som man rigtig gerne vil have en del af, så det virkede bare med det samme med Sonja Percy på holdet. Det var også en munter tilgang til de første afsnit, fordi de andre kørte nogle smådrillerier med hende, fordi hun var den ”nye”.

Angående skuespillerne synes jeg også at de alle gør det super godt. Denne sæson vil jeg gerne fremhæve Meredith Brody, som bliver spillet af Zoe Mclellan. Man kom tættere på hendes karakter, især angående hendes fortid og hendes afdøde søster. Dette synes jeg var rigtig godt og jeg kan godt lide, når afsnittene kom tættere på personerne, så der blev åbnet op for, at man kunne lære dem bedre at kende. Det mere kendte NCIS hold, med agent Gibbs og Abby Sciuto, var også med i et spændende dobbelt afsnit, så det var også rigtig fedt at få lov at se dem igen midt i det hele.

Eftersom at ’NCIS – New Orleans sæson 2’ på ingen måde skuffede mig, kan jeg klart anbefale den. Der vil selvfølgelig altid være afsnit, som er mindre interessante end andre, fordi det til sidst godt kan blive ensformigt med mange afsnit. Men jeg kan godt lide hele setup’et med mordopklaringer og mysterier, som man skal finde ud af.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.