“Nørd på Catwalk 2 – Malplaceret model” af Holly Smale

Nørd på Catwalk 2

Original titel: Geek Girl – Model Misfit
Forfatter: Holly Smale
Forlag: Flachs
Genre: Teenagerbog, serie
Sider: 389
Oversætter: Trine Bech
Udgivelsesdato: 12. marts 2014

5,5 DUO

 

 


Jeg bliver bare mere og mere vild med Harriet Manners, og ikke mindst dette nørd-model-univers!

streg

Resumé

Harriet har netop fået overstået sine eksamener, og nu har hun endelig sommerferie. Hun har sørget for, at lave en plan over sin sommerferie. Men planen bliver ved med at blive ødelagt, og samtidig har Nick slået op med hende. Pludselig bliver hun tilbudt et modeljob, og før hun ved af det, befinder hun sig i Tokyo. Men hvad der skulle have været arbejde blandet med fornøjelser, ender med kun at bestå af arbejde, og alt hun gør, viser sig at være forkert. Midt i kaosset dukker Nick op… med en ny kæreste.

streg

Anmeldelse

Jeg er endnu engang slået bagud og ovenud begejstret for Holly Smales nørd/model-verden. På trods af at det er en let læselig bog, formår den alligevel at komme med anderledes twists, og en masse overraskelser, som jeg slet ikke havde set komme. Jeg kan heller ikke undgå at grine med, og gemme mig væk over alle de ting, som Harriet gør. Hun er simpelthen en herlig karakter!

I den første bog kom jeg en tur til Rusland, og blev præsenteret for noget af kulturen der. Her kommer vi i stedet til Japan, hvor kulturen er en helt anden. Jeg kan rigtig godt lide, at jeg lærer noget om de forskellige lande og kulturer igennem historien, og kan rigtig godt lide den rejse, som jeg tager sammen med Harriet. Og hvis jeg ikke lærte nok der, er der i hvert fald masser af info og fakta i bogen, som jeg ikke kendte til før, så jeg føler mig altid så beriget efter hver endt bog, fordi jeg har lært en masse nyt.

Jeg vil ikke ligefrem kalde mig nørd, selvom jeg nok et eller andet sted er en bog/film nørd, da jeg elsker at bruge min tid og enhver mulighed enten opslugt i en bog eller i et filmunivers. Jeg tror helt sikkert, at denne bog og ikke mindst serie vil egne sig for unge piger, fordi det er så nemt at sætte sig ind i Harriets problematikker. Jeg var selv fascineret af modelverdenen dengang, og jeg får også en del mere indsigt i den, efter at læse Harriets historie.

’Malplaceret model’ er en super lækker fortsættelse til ’Nørd på Catwalk’, og formåede hele vejen at bevare spændingen, humoren og ikke mindst niveauet fra den første bog. Derfor kan jeg også med garanti forsikre, at hvis du kunne lide den første, vil du også elske denne her! Der er en tredje bog på vej, og jeg kan næsten ikke vente med at se, hvilket eventyr jeg nu skal ud på sammen med Harriet, og hvad for nogle prøvelser hun nu må igennem. Jeg glæder mig i hvert fald!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *