“Ny krop på 4 uger” af Michelle Kristensen

ny krop på 4 uger

Original titel: Ny krop på 4 uger
Forfatter: Michelle Kristensen
Genre: Opskriftsbog
Sider: 236
Forlag: Politikens forlag
Udgivelsesdato: 19. november 2019

DUO stjerner III

 

 

 

Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bogen. (Direkte link til bogen her. Læs mere om Michelle Kristensen her)

Jeg er faktisk blevet ret fanget af Michelle Kristensens bøger og opskrifter, og det er helt sikkert noget, jeg vil fortsætte med at følge.

streg

Resumé

Michelle Kristensen har opfanget inspiration og motivation til denne brug fra sine 10.000 MK campers gennem tiden. Hun har lært dem at træne, spise sundt og at leve efter MK principperne. ’Ny krop i 4 uger’ er en samfattelse af alt dette. I bogen møder vi Store Sonja, som repræsenterer alle disse kvinder som skal opleve principperne for første gang. Vi får en uge for uge madplan, samt en masse opskrifter både til morgenmad, frokost og aftensmad, ligeledes får vi opskrifter for snackmåltider og når den søde tand bliver lidt for presset. Store Sonja føler sig stor og fremmedgjort i sin krop. Kan hun få et andet syn på sin krop og tage det endelige opgør med sine komplekser og sin vægt?

streg

Anmeldelse

Jeg har længe fulgt Michelle Kristensen og hendes principper, og jeg har længe tænkt på, at jeg virkelig ville prøve at gå i gang. Jeg har en anden af hendes bøger, som mest indeholder opskrifter og træning. ’Ny krop på 4 uger’ synes jeg var en del mere interessant, fordi jeg synes den virkede lidt anderledes, og jeg har hørt meget om ’Store Sonja’ fra MK universet. Jeg blev bestemt heller ikke skuffet over bogen, og den gav mig kun mere blod på tanden om at følge med i universet.

Vi møder Store Sonja som kunne være mig selv. Hun er meget realistisk og har mange af de samme synspunkter, som jeg selv har, og hun kommer med nogle gode spørgsmål til sundhedseksperten, som læseren får god glæde af. Samtidig er der utrolig meget humor i bogen i form af Store Sonjas tanker, og de samtaler hun har med Michelle.

Samtidig med bliver principperne og tankegangen bag det hele forklaret rigtig fint gennem hele bogen. Jeg er også ret vild med opskrifterne, som vi bliver præsenteret for. Det er meget enkelt og ligetil synes jeg. Madplanen blev for mig en smule for ensartet, men heldigvis kan man jo blande lidt rundt hele vejen igennem. En anden ting, som er ret lækkert ved opskrifterne er, at de faktisk ikke tager så lang tid at lave, og det er vigtigt i en presset hverdag.

En ting, som jeg endnu ikke helt har fået styr på med hensyn til principperne, er dette med 1 knytnæve af de forskellige ting, hvilket nok egentligt er ret vigtigt, men jeg synes det er lidt svært, når det egentligt smager så lækkert. En anden ting er det med at drikke vand. Det skal man virkelig tænke over for at få mæthedsfornemmelsen. Men en ting, som jeg er vildt stolt over at jeg kunne med denne bogs hjælp, er at faste, som Michelle siger det – så har jeg formået at flette næbbet i 24 timer, hvilket jeg aldrig har troet, jeg kunne gøre.

Jeg er ret vild med denne bog, og jeg glæder mig virkelig meget til at læse den næste bog om Store Sonja. Ligeledes kunne jeg godt finde på at få fat i flere bøger af Michelles. Jeg kan slå et slag for hendes app. Den er rigtig fin og med gode opskrifter.

Af opskrifter har jeg lavet Vafler til morgenmad og rodotto med æg til aftensmad. I rodottoen har jeg udskiftet chorizopølse med almindelige pølser.

Vafler
Æg

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *