“Nymphana 2 – Gyldne øjne” af Julie Kristine Knudsen

Gyldne øjne

Titel: Gyldne øjne
Forfatter: Julie Kristine Knudsen
Serie: Nymphana
Udgivelsesdato: 10. april 2015
Sidetal: 204
Genre: Fantasy
Forlag: Mellemgaard

DUO stjerner III

 

 

 

 

Endelig er den her! Bogen jeg har ventet meget tålmodig på, fordi jeg vidste at det ville være det hele værd. ’Gyldne øjne’ fortsætter historien fra hvor vi forlod ’Blodets farve’, og levede op til alle mine forventninger.


streg

Resumé

Efter det første angreb fra Sactus har Aila travlt, hvis hun skal gøre sig forhåbninger om at besejre ham. Hun ved at næste angreb vil være afgørende, men for at have bare en lille chance for at vinde, skal hun finde den anden halskæde med den gamle konges kræfter i, da Sactus har den ene halvdel og derfor er så godt som uovervindelig. Men kan hun nå det, når alle odds er imod hende?

streg

Anmeldelse

Jeg har godt nok ventet spændt på den dag, hvor jeg igen skulle få lov til at at rejse til Nymphana, og finde ud af hvilke udfordringer Aila nu skulle stå overfor. Og det er ikke så lidt af prøvelser hun skal igennem her i ’Gyldne øjne’, men hun er virkelig en fighter, som ikke lige sådan giver op, eller lader sig bremse af umulige mål.

Jeg kan rigtig godt lide at historien skifter jeg-fortæller, så jeg får alt af vide omkring hvad der foregår, da de på deres rejse bliver splittet op, men på den måde får jeg også at vide hvad der sker hos de andre personer. Karakterenes personlighed skinner bare så meget igennem, at når jeg gik i gang med at læse et nyt kapitel, vidste jeg hvilken karakter, jeg nu befandt mig hos.

Der er også rigtig mange nye forundelige ting og væsner, som vi møder i ’Gyldne øjne’, og forfatteren, Julie Kristine Knudsen, har virkelig formået at beskrive alt dette så godt, at det var meget let at se det for mit indre øje. Der var blandt andet nogle nye væsner, og de blev meget levende i mit hoved, hvilket kun var med til, at jeg lige pludselig havde lukket dem ind i mit hjerte, fordi jeg forstod dem og deres historie.

Jeg er faktisk ikke klar over, hvorvidt Nymphana er en trilogi, eller om det er en serie, men i hvert fald kan historien ikke slutte efter ’Gyldne øjne’, så jeg glæder mig bare til at næste bog en dag udkommer, og så må jeg igen sætte min tålmodighed på prøve. En ting er i hvert fald sikkert – jeg er ikke færdig med dette univers! Hvis du mangler noget nyt læsestof kan jeg kun varmt anbefale dig at læse disse magiske bøger.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *