“Ønskekræmmerens datter 3 – Guder og uhyrer” af Laini Taylor

Guder og uhyrer

Original titel: Dreams of Gods and Monsters
Serie: Ønskekræmmerens datter
Forfatter: Laini Taylor
Forlag: Bazar
Genre: Fantasy, serie, ungdomsbog
Sider: 704
Oversat af: Stig W. Jørgesen
Udgivelsesdato: 4. februar 2016

DUO stjerner III

 


 

Så er ventetiden ovre og jeg har nu endelig fundet ud af hvordan Karou og Akivas historie slutter. ’Guder og uhyrer’ fik samlet de sidste tråde op og levede desuden op til alle mine forventninger.

streg

Resumé

Da englenes brutale kejser er taget til menneskenes verden med sin hær, forsøger Karou og Akiva at stable en alliance på benene mellem kimære og serafere. Karou har igennem et bedrag sørget for, at holde kimæreopgøret i skak, og derved forsøgt at føre dem væk fra hævn. Akiva og Karous håb er at de igennem en alliance kan skabe en ny begyndelse og en ny vej til en bedre fremtid for deres folk og muligvis en fremtid for dem selv. Truslerne lurer dog lige rundt om hjørnet og det store spørgsmål er, om Akiva og Karou er stærke nok?

streg

Anmeldelse

Jeg har længe ventet på denne dag, hvor jeg kunne få afsluttet Karou og Akivas historie og finde ud af, hvordan deres fremtid ville ende med at se ud, hvis det overhovedet blev tilfældet. Jeg må ærligt tilstå, at jeg virkelig føler for dem som par, og alt det de har været igennem i fortiden og skal igennem i løbet af denne bog.

’Guder og uhyrer’ følger rigtig fint samme tempo og sprogbrug, som det har været tilfældet med de forrige to bøger. Jeg vil dog mene, at den er lidt mere indviklet, og det gælder virkelig om, at holde tungen lige i munden, så man ikke bliver filtret ind i historien og blander tingene sammen. Der sker ufatteligt meget gennem denne bog, og den skifter rigtig tit synsvinkel, så det gælder virkelig om at være opmærksom.

Det har virkelig været en fantastisk rejse, jeg har været ude på med Laini Taylors univers – et univers jeg ikke kan tilstå, at have oplevet noget lignede af før, og som virkelig er godt fundet på. Dette betyder dog også, at man får smidt en masse nye ting i hovedet, som det lige tager lidt tid, at forholde sig til, men når det først er sket, er det virkelig en rigtig god historie, som fortæller meget mere, end det der står skrevet.

Jeg vil helt klart anbefale, at når man skal læse disse bøger, vil det være en fordel at læse dem lige efter hinanden uden pause, så man undgår at skulle bruge tid på, at finde ud af hvad der skete lige til sidst i den forrige bog. Nu er situationen også den, at jeg læser ret så mange bøger, og da det er omkring 1,5 år siden, jeg havde læst bind to, skulle jeg lige sætte mig ind i universet igen. Det er dog virkelig en serie, som jeg kan anbefale til alle dem der elsker fantasibøger og hvor kærlighed også fylder en hel del.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *