“Os” af Elle Kennedy & Sarina Bowen

image_pdfimage_print

Originaltitel: Us
Forfatter: Elle Kennedy & Sarina Bowen
Serie: Him
Genre: Ungdomsbog

Sider: 287
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 17. august 2018
DUO stjerner III

 

 

 

 


Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bogen. (Direkte link til bogen her. Læs mere om Elle Kennedy her og Sarina Bowen her)

Jeg var endnu mere vild med ’Os’, end jeg var med ’Ham’.

streg

Resumé

Ryan har haft nogle helt fantastiske fem måneder på isen, hvor han udlever sin drøm om at spille professionel hockey, og om natten kommer han hjem til den mand, han elsker – Jamie. Han er både hans bedste ven og kæreste, men Ryan er nødt til at holde ham hemmelig, for at der ikke skal opstå en mediestorm, der vil overskygge hans succes på isen. Jamies nye job er ikke, som han havde troet, og det gør det ikke lettere, at Ryan er væk hele tiden, men i det mindste har de deres fristed i deres lejlighed, lige indtil Ryans holdkammerat også flytter ind i bygningen.

streg

Anmeldelse

Jeg var spændt på at følge Ryan og Jamies videre historie, nu hvor de var blevet kærester. Der er stadig en del nervøsitet eller usikkerhed til stede, hvilket jeg sagtens kunne forstå, fordi det både er nyt men også lidt skræmmende at dele alt med en anden person. Samtidig er der et skel imellem dem, fordi Ryan har en del flere penge end Jamie, og det er ikke noget Jamie har det godt med.

Det var også fedt at komme lidt tættere på det hockeyhold, som Ryan bliver en del af i Toronto. Ryan bruger egentlig ikke meget tid på dem i starten, men efter at han bliver presset nogle gange til at være sammen med dem, begynder han at komme tættere på dem. Det synes jeg, var dejligt at se, da det virkede lidt i starten som om, at ham og Jamie bare brugte alt fritiden på hinanden, og derfor ikke fik sat tid til at være sammen med andre mennesker. Det har jeg altid selv tænkt, at man skal være, så man ikke glemmer sig selv og sin vennekreds, når man kommer i et forhold.

Vi kommer blandt andet til at se en del til Ryans holdkammerat, Blake, som er en rigtig charmetrold. Han har masser af personlighed og ender med at blive bedste venner med Ryan og Jamie, da han flytter ind i samme lejlighedsblok, som de bor i. Ryan og Jamie skjuler dog i starten, at de er i et forhold, men pludselig sker der noget, som gør at sandheden kommer frem.

Vi lærer også Jamies søster Jess lidt at kende, da hun optræder en del i ’Os’. Jeg kan næsten heller ikke vente med at læse videre, så jeg kan få hendes og Blakes historie, da jeg er spændt på de sammenstød, de helt sikkert kommer til at have. Jeg håber også, at vi på den måde kommer til at møde Ryan og Jamie igen, da jeg har nydt at følge dem i de her to bøger.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.