“Paranoia”

image_pdfimage_print

par


Titel: ”Paranoia”
Genre: Action
Sprog: Engelsk
Spilletid: 1 time og 45 minutter
Udkom: Februar 2014

Skuespillere:  Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford
Filmselskab: Mis. Label

DUO stjerner 4

 

 

“Paranoia” holder sin seer fanget fra start til slut, og forstår virkelig at skabe den perfekte paranoia følelse – en genial film med talentfulde skuespiller!

s

Resumé

Fire superhelte vågner op uden at vide hvor de, er eller hvordan de er kommet der. Hurtigt finder de ud af, at de ikke bare har mistet deres kræfter, men er med i et livsfarligt spil mod hinanden. Taber de dør de, vinder de dør uskyldige.
Desperat prøver de at finde en løsning og stoppe Rickshaw som er skyld i dette. Men de fire helte indser hurtigt at det bliver noget nær en umulig opgave

s

Anmeldelse

Det var først da jeg satte filmen på at det gik op for mig at Liam Hemsworth var med, og det var en dejlig overraskelse da han er en fantastisk skuespiller! Hvilket han også i den grad bekræftede i filmen.

Da Adam Cassidy begynder at spionere mod Gorddard og hans firma, går det hurtigt op for ham, at selvom der er mange goder ved opgaven, som en lækker lejlighed og bil, er det bestemt et farligt spil. Han indser hurtigt at det ikke bare er en opgave man trækker sig fra, og at mere end hans eget liv står på spil.
Alle disse ting er med til at skabe den perfekte paranoia følelse, som virkelig påvirker seeren. Jeg sad flere gange med hamrende hjerte mens bad til at Adam vil skynde sig væk!

Filmen er næsten to timer lang, men det føles slet ikke sådan. Tiden er brugt fornuftigt og jeg sad ikke på noget tidspunkt og kedede mig.

Historien er gennemtænkt og spændende, og uden at afsløre for meget kan jeg sige at der kommer indtil flere plot twist undervejs som virkelig holder gang i spændingen!

Jeg vil anbefale filmen til folk som enten er vilde med film hvor ens egen nerver ender med at side uden på tøjet, eller til folk som bare er vilde med Liam Hemsworth. Om det enten er det ene eller andet, så vil filmen ikke skuffe en.

s

Mathilde DUOSkrevet af Mathilde Alfang


1 thought on ““Paranoia”

  1. Pingback: “Rush” | deungesord.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.