“Perfect Mothers” på DVD

Perfect Mothers

Titel: Perfect Mothers
Genre: Drama, Komedie
Spilletid: 1 time og 40 minutter.
Udgivelse: 27. februar 2014
Skuespillere: Naomi Watts, Robin Wright, Xavier Samuel, James Frencheville
Filmselskab: Mis. Label

DUO stjerner 3,5

 

Jeg må ærligt indrømme, at jeg er meget i tvivl, når det kommer til hvad jeg synes om ’Perfect Mothers’. Skuespillet er helt i top, og historien er ikke noget jeg er stødt på før, alligevel sidder jeg stadig med blandede følelser omkring den.

streg

Resumé

Lil og Roz er vokset op sammen og er bedste veninder. De bor ved siden af hinanden, og er uadskillelige. De har hver især en søn, Ian og Tom, som også vokser op sammen, og bliver bedste venner, og næsten er som brødre. Lil og Roz er meget fascineret af deres sønner, og en dag fører den fascination til forbudt kærlighed.

streg

Anmeldelse

’Perfect Mothers’ bragte en masse følelser op i mig, såsom vrede, forlegenhed, glæde, frustrationer og en smule kvalme. Derfor synes jeg også, at det er svært at vurdere hvor mange stjerner den skal have. På den ene side, har filmen jo virkelig formået at berøre mig igennem virkelig godt skuespil, men på den anden side blev jeg forarget og dårlig tilpas med handlingen, fordi jeg synes at det var mærkeligt at se to mødre blive forelsket i hinandens sønner.

Jeg kan dog rigtig godt lide alle de forskellige temaer der er oppe at vende, hvor en af dem, som virkede stærkest på mig, var svigt. Der er rigtig meget fokus på at svigte hinanden på kryds og tværs i ’Perfect Mothers’, som indimellem gjorde det meget svært at se filmen, fordi jeg fik så meget medlidenhed og medfølelse for den person det gik ud over, og jeg tror at de fleste på et tidspunkt, har haft svigt inde på livet, og på den måde kan relatere til filmens tema derigennem.

Skuespillerpræsentationerne er simpelthen helt forrygende i ’Perfect Mothers’ og jeg nød da helt sikkert, at se på Xavier Samuels i bar overkrop meget af tiden. Jeg var i hvert fald meget imponeret over, hvor godt de har sat sig ind i deres roller, og spiller rollen fuldt ud. Jeg var overbevist hele vejen igennem, og på intet tidspunkt følte jeg, at de haltede. De stod knivskarpe, og derfor har jeg netop også givet filmen så mange stjerner, fordi de ikke virkede malplaceret i karakterne. Imponerede, når jeg tænker på, hvor grænseoverskridende, det ville være for mig.

Jeg vil helt sikkert anbefale, at man venter med at se den, til man er gammel nok til at forstå komplicerede forhold, og en kærlighed som bliver vist som en forbudt kærlighed. Hvorvidt den er det, er jo op til en selv at vurdere, men det er noget, som sagtens kunne ske i virkeligheden. Jeg nød dog rigtig meget at se den natur som ’Perfect Mothers’ er filmet omkring, som gav mig minderne tilbage fra da jeg var i Australien. Jeg vil nok anbefale filmen, til folk der godt kan lide en lidt skæv historie med super gode skuespillerpræsentationer.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *