“Pokémon Detective Pikachu” på Blu-ray

Pokemon Detective Pikachu

Original titel: Pokémon Detective Pikachu
Genre: Animation

Spilletid: 1 time og 44 minutter
Skuespillere: Ryan Reynolds, Justice Smith og Kathryn Newton

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 16. september 2019

DUO stjerner III

 


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Jeg var kæmpe fan af ’Pokémon’, da jeg var yngre, og downloadede da også spillet, da det udkom som app, så jeg var spændt på at se filmen i animations udgave.

streg

Resumé

Da detektiven Harry Goodman forsvinder på mytisk vis, vælger hans søn, Tim, at prøve at finde ud af, hvad der er sket. Til at hjælpe sig har han sin fars tidligere makker, Detektiv Pikachu, som også er lidt af et mysterium. Da de opdager, at de er i stand til at kommunikere med hinanden, bliver det kun endnu mere mystisk. Kan de finde ud af, hvad der er sket med Tims far, når de går på jagt efter spor i storbyen Ryme City, hvor Pokémons og mennesker lever side om side?

streg

Anmeldelse

Jeg var en virkelig stor fan af ’Pokémon’, da jeg var yngre. Jeg satte alarmen til lørdag morgen for at kunne se det i fjernsynet, fordi jeg var så betaget af denne fantasiverden. Jeg samlede også på ’Pokémon’ kort dengang, hvor man brugte frikvartererne på at bytte kort. Da jeg fandt ud af, at der blev lavet en app, hvor man kunne ”spille” ’Pokémon’, syntes jeg også det kunne være sjovt at prøve det, så det gik der en del timer med.

Derfor syntes jeg også, det kunne være sjovt at se filmen i animationsudgave, hvor det ligner at rigtige mennesker der lever side om side med Pokémons. Jeg kan selv huske, hvordan jeg drømte om, hvis det var virkeligt, og jeg synes at animationerne er lavet virkelig godt i filmen, da det ikke er til at se, at det ikke er ægte.

Jeg synes også, at det var interessant at se Pokémonerne sat ind i den virkelige verden og se, hvordan de kunne være til nytte. Filmen havde også en god portion humor, og fik mig flere gange til at grine undervejs. Skuespillerne er helt rigtige i deres roller, og det er ikke til at mærke på dem, at de spiller overfor animation.

Pikachu er jo noget helt specielt i Pokémon verden, og jeg synes derfor også, at det var passende, at den skulle have en af hovedrollerne. Ryan Reynolds, der lægger stemme til, er virkelig også genial til at give humor til filmen. Hvis du er eller har været ’Pokémon’ fan, skal du bestemt se den her film, som bare er virkelig godt sat sammen og giver stof til eftertanke.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *