“Puls” af Gail Mchugh

Puls

Original titel: Pulse
Forfatter: Gail Mchugh
Serie: Kollision
Genre: Kærlighedsroman, erotisk
Oversætter: Hanne Arnold
Sider: 432
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 11. oktober 2017

5,5 DUO

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

Det var rigtig rart at læse afslutningen af Gavin og Emilys historie, som jeg forelskede mig endnu mere i. Jeg følte virkelig Emily voksede med opgaven, hvor ’Puls’ endte med at være endnu bedre end ’Kollision’.

streg

Resumé

Både Emily og Gavin har knuste hjerter. Gavin er rejst væk, fordi han tror Emily har giftet sig med Dillon. Emily har dog fundet ud af, at hun elsker Gavin og tror slet ikke, at hun kan overleve uden ham. Så Emily bliver nødt til at tage ud på en rejse, for at se om hun kan vinde Gavin tilbage, og om han kan tilgive hende for at have knust dem begge. Så er spørgsmålet bare, om han vil give hende en chance mere?

streg

Anmeldelse

Jeg glædede mig meget til at læse den sidste del i Gavin og Emilys kærlighedshistorie, fordi da vi slutter i ’Kollision’, ender det med at se meget skidt ud, må man sige. Jeg blev meget glad for, at det lød som om at Emily endelig begyndte at tage sig lidt sammen og mærke efter, hvad hun selv synes og føler. Jeg følte nemlig, at det blev for slemt i slutningen af den første bog. Så jeg var meget spændt på, hvordan det ville være at følge hende i ’Puls’. Her blev jeg positiv overrasket, hvilket var rigtig rart.

Jeg kunne rigtig godt lide at følge både Emily og Gavin, og det gjorde mig heller ikke noget, at det til tider blev rodet sammen omkring hvem man fulgte. Jeg kunne også rigtig godt lide mange af de ting, som sker i løbet af bogen. Det var rigtig godt fundet på, og øgede helt sikkert spændingsniveauet, da hele bogen ikke kan handle om, hvorvidt de finder sammen igen eller ej. Jeg må indrømme, at jeg virkelig blev glædeligt overrasket.

Det gør også, at jeg faktisk er ked af, at vi ikke længere skal læse om Gavin og Emily. Jeg kunne virkelig godt lide at læse om Gavin, og jeg elskede, at man fik et så stort indblik i ham, som forfatteren lod os få. Jeg kunne ikke lade være med at forelske mig i ham, og denne forelskelse blev ikke mindre. Jeg tænker, at jeg har fået mig en ny book-boyfriend / book-husbond, fordi dette ville jeg helt sikkert ikke have noget problem med. Jeg er lidt ked af, at der ikke er mere i serien, om eventuelt en af parrets venner, fordi dette ville jeg heller ikke have noget imod. Jeg er blevet lidt forelsket i skrivestillen, og kunne godt tænke mig at se mere fra forfatterens side.

Hvis man har læst ’Kollision’, skal man uden tvivl have afslutningen på Gavin og Emilys kærlighedshistorie, andet er simpelthen ikke muligt. Hvis man endnu har til gode at læse om dem, så synes jeg helt sikkert man skal tage fat i den, fordi det er en rigtig god kærlighedshistorie med en hovedperson, som jeg ikke kunne lade være med at forelske mig i.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *