“Rampage: Big Meets Bigger” på Blu-ray

Rampage

Original titel: Rampage: Big Meets Bigger
Genre: Action
Spilletid: 1 time og 48 minutter
Skuespillere: Dwayne Johnson, Naomi Harris og Malen Akerman

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 23. august 2018

duo 4½

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

’Rampage’ var underholdende og skræmmende på en og samme tid, men det fungerede godt som helhed til filmen.


streg

Resumé

Primatologen Davis arbejder på et reservat, hvor han er særlig knyttet til den intelligente albinogorilla George. Da der lander affald fra rummet fra et genetisk eksperiment forvandler det George og andre dyr til aggressive monstre, og Davis må gøre alt, hvad han kan, for at dine en modgift, for at undgå en voldsom katastrofe. Han håber, at det vil være muligt at redde sin gorilla ven George.

streg

Anmeldelse

Jeg så lige traileren for ’Rampage’, inden jeg satte filmen på, da jeg lige ville tjekke, hvad det var for en film, jeg skulle forvente på skærmen. Lige i starten af filmen var jeg lidt forvirret, men snart gav det hele mening igen. Det viser sig, at et eksperiment går galt i rummet, og da det rumskib, som fragter resultaterne fra forskningen, eksploderer, spredes den virus ud og rammer dyr på jorden.

Det var lidt uhyggeligt at tænke på, hvis sådan noget rent faktisk kunne ske i virkeligheden, da man kun kan gisne om, hvor store ødelæggelser, det ville give. Udgangspunktet med forskningen var dog i første omgang at redde mennesker, men ender med at få forfærdelige konsekvenser.

Jeg kan godt lide, at der er så meget humor til stedet i filmen sammen med alt det alvorlige, da det løfte filmen en smule. Der er masser af action og spænding til stede, og på samme tid kom jeg til at holde ret meget af gorillaen George, som bare er skøn.

Der er lidt til enhver smag i ’Rampage’, som også har flere kendte skuespillere med. Det er virkelig godt skuespillerhold de har samlet til filmen, som får den til at virke autentisk, og også kan bringe smil og latter frem hos mig. Jeg tvivler på, at det bliver sidste gang, at jeg ser den.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *