“Ravnenes hvisken – bog 2” af Malene Sølvsten

Ravnenes hvisken 2

Original titel: Ravnenes hvisken – bog 2 
Forfatter: Malene Sølvsten
Serie: Ravnenes hvisken
Genre: Fantasy, ungdomsroman
Sider: 621
Forlag: Carlsen
Udgivelsesdato: 21. juni 2017

5,5 DUO

 

 

 

Tak til Carlsen for anmeldereksemplaret

Jeg har glædet mig som et lille barn til at læse videre på Annes historie og den skuffede på ingen måder. Den er fyldt med spænding, mysterier og en masse kærlighed. Det er perfekt.

streg

Resumé

Annes Søster er taget til fange. Denne nyhed får Anne af en dødeligt såret ven. Anne bliver nødt til at krydse over til en verden som hun aldrig har set eller kendt, for at befri sin søster. Anne bliver ved med at se synet af hendes egen død, selvom de allerede har afværget det i tid. Anne kæmper mod skæbnen, men kan hun overhovedet forhindre noget i at ske? Igennem hele sit liv er Anne blevet forladt og nu indser hun, at for at redde sin søster må hun selv svigte dem hun holder af – men kan hun det? 

streg

Anmeldelse

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg, ligesom så mange andre, elsker ’Ravnenes hvisken – bog 1’. Jeg blev så hurtigt forelsket i den og var vild med universet. Derfor har jeg selvfølgelige virkelig glædet mig til at bog 2 udkom, og jeg kunne få lov til at læse videre på Annes historie. Det betød også, at jeg havde store forventninger til bog 2, måske endda så skyhøje forventninger, at det aldrig ville kunne indfries. Men ’Ravnenes hvisken – bog 2’ gjorde det nu alligevel super godt og var meget tæt på at komme til at indfri alle mine forventninger til bogen.

Der var super god spænding igennem hele bogen og det var fedt og lige i min stil. Jeg var også underholdt en stor del af bogen, og det var også noget som lige er for mig. Jeg er fortsat vild med universet, jeg føler mig virkelig godt lukket ind i verdenen, som vi møder. Mange af de ting som jeg kender fra Nordisk mytologi er flettet godt ind i historien og giver rigtig god mening. Det gav også en masse spænding med en masse gode beskrivelser. Vi får en masse gode beskrivelser af forfatteren, og jeg er fortsat meget imponeret over, hvor god Malene er til at skrive.

Jeg er stadig vild med Anne. Vi er kommet endnu tættere på hende, og nu begynder hun at have en familie og venner og folk, som hun holder af. Hun er ikke så alene længere og det skal hun både vænne sig til, men det giver også læseren en masse nye sider af hende. Selvom vi befinder os i et urealistisk univers, så synes jeg, at Anne er nede på jorden. Hun er nem at følge og hun gør bogen realistisk, og det føltes som om at jeg ville kunne træde ind i den forunderlige verden sammen med hende.

Jeg er meget spændt på at læse den sidste bog i serien, både på grund af al spændingen som omhandler Anne og hendes venner, men også på grund af Annes kærlighedsliv. Det er helt sikkert noget, som jeg ikke helt kan finde rundt i, og jeg kan heller ikke helt selv bestemme mig for, hvem jeg synes hun skal være sammen med. Lige nu er jeg faktisk lidt tom i hovedet i forhold til det emne, og det elsker jeg. Jeg er helt klar til den sidste bog og vil bare gerne have den nu!

Jeg kan uden tvivl anbefale ’Ravnenes hvisken – bog 2’, især hvis man har læst ’Ravnenes hvisken’, og hvis man ikke har læst 1’eren, så kan jeg kun sige, at man skal komme i gang, fordi den er fyldt med spænding og kærlighed og man bliver lukket ind i et fantastisk univers.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *