“Rivalerne” af Alyson Nöel

image_pdfimage_print

Rivalerne

Original titel: Unrivaled
Forfatter: Alyson Nöel
Serie: Rivalerne
Oversætter: Lene Støvring
Genre: Ungdomsroman
Sider: 320
Forlag: HarperCollins Nordic
Udgivelsesdato: 10. maj 2016

duo 4½

 

 

 


Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret.

’Rivalerne’ endte med at være en historie, som kom snigende ind på mig, og som jeg synes endte med at være en rigtig spændende bog.

streg

Resumé

Layla Harrison vil være journalist, hun vil noget med sit liv og hun vil gerne til New York, helst alene. Aster Amipur’s skuespillerkarriere står i tomgang, og hun gider ikke længere høre på, at hun ikke er den rette til rollen.  Tommy Phillips vil gerne have, at hans fraværende far lægger mærke til ham. Madison Brooks er blevet Hollywoods pt. hotteste stjerne, og hun har også gjort alt for at nå dertil. Hun har en masse hemmeligheder, som er i fare for at komme frem i forbindelse med at Layla, Aster og Tommy havner i VIP delen af det glamourøse natteliv i Los Angeles. Alt ændrer sig dog bart, da Madison forsvinder.

streg

Anmeldelse

Jeg har hørt meget godt om denne bog, så jeg var meget spændt på at komme i gang med den. Jeg kunne helt sikkert også meget godt lide universet, vi kommer ind i. Altså alt det her med Hollywood og glamour, som hvis jeg må være ærlig, nok ligger meget langt væk fra min hverdag. Men derfor var det faktisk meget spændende og interessant at læse om. Jeg glæder mig også til at læse videre i serien, og se hvad der er sket med Madison.

Der gik lidt tid og nogle kapitler i bogen, før jeg kom ind i historien og dette skyldtes, at vi bliver præsenteret for fire forskellige hovedpersoner, så man skulle lige finde ud af, hvem var hvem og hvem jeg bedst kunne lide at følge. Det endte så med at være et rigtig svært spørgsmål, og et spørgsmål som ændrede sig løbende hen af vejen. En bog bliver god for mig, hvis jeg kan lide personen vi følger og jeg kan realisere mig til den person. Jeg kan i hvert fald ikke undgå, at have en yndlingsperson. Men i ’Rivalerne’ var det som om, at jeg ikke kunne lide en af dem nok, ellers kunne jeg ikke hade dem.

Jeg startede med at kunne lide Layla bedst, men jeg følte, at hun ændrede sig meget igennem bogen, og jeg havde svært ved at vide, hvor jeg havde hende henne. Jeg endte faktisk med at kunne lide Aster, fordi jeg synes, at man til sidst fik en meget følelsesfuld hændelse med hende, men jeg startede ud med ikke at kunne lide hende. Tommy kunne jeg faktisk rigtig godt lide hele vejen igennem, men må indrømme han også lidt var den karakter, som bare var der. Mens Madison var et stort mysterium og jeg håber, at vi kan få flere oplysninger om hende og hendes hemmeligheder i de andre bøger.

Jeg kan meget godt lide bøger med en gåde eller noget jeg skal gætte mig frem til, dette synes jeg gør en bog meget mere spændende og dette synes jeg bestemt gør sig gældende for ’Rivalerne’. Dette gør også, at jeg kan anbefale ’Rivalerne’. Jeg glæder mig til at læse videre i denne serie.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.