“Runner Runner” på Blu-ray

Runner Runner

Titel: Runner Runner
Genre: Drama, Thriller
Spilletid: 1 time og 31 minutter.
Udgivelse: 13. februar 2014
Skuespillere: Justin Timberlake, Gemma Arterton og Ben Affleck
Filmselskab: 20th Century Fox

duo 4½

 

’Runner Runner’ levede næsten op til alle mine forventninger. Der var fart over feltet, og den krævede i hvert fald min fulde opmærksomhed, så jeg ikke gik glip af noget.

streg

Resumé

Richie er studerende på Princeton, og får råd til sine studier igennem gambling. Da han en dag bliver alvorligt snydt på en internetgamblingside, rejser han til Costa Rica for at konfrontere manden bag hjemmesiden, Ivan Block. Richie bliver hurtigt tilbudt arbejde, som han takker ja til. Pludselig befinder han sig i et farligt spil, hvor hvert skridt bliver nøje overvåget. 

streg

Anmeldelse

Jeg har glædet mig længe til at se ’Runner Runner’, fordi jeg syntes, at traileren så virkelig god ud, og så er der desuden en masse gode og ikke mindst lækre skuespillere med i den. Der er også masser af tempo på filmen, og jeg måtte indimellem anstrenge mig for at få det hele med, fordi det sker så hurtigt, og jeg meget gerne vil tænke over det jeg ser imens. Heldigvis viste det sig, at jeg overhovedet ikke blev skuffet over filmen, på trods af at den ikke har fået topkarakter af mig.

Med ’Runner Runner’ var det især skuespillere der tiltrak mig, fordi Justin Timberlake og Ben Affleck spiller med, og er hovedrollerne. Jeg synes også at der skuespilpræsentationer var rigtig gode, men af en eller anden grund fremstod karakteren Richie ufatteligt naiv på trods af hans fortid. Han ved udmærket i forvejen hvordan spillebranchen er, og alligevel skal der næsten intet til for at lokke ham i en fælde. Jeg kom derfor til at kommentere på filmen undervejs, hvor jeg blandt andet sagde, at Richie virkelig var dum, og hvorfor han ikke tænkte sig om, og var så naiv. Men han lærte måske først hvad der foregik bag facaden alt for sent og stolede på de forkerte.

Filmen er egentlig lidt barsk på nogle områder, men jeg synes ikke som sådan, at det er en film, som giver stof til eftertanke, udover at jeg fik en masse viden omkring spillebranchen, som jeg var klar over. Det er blandt andet omkring hvor mange penge, der bliver brugt på det, som jeg synes er virkelig uhyggeligt!

Jeg var underholdt stort set gennem hele filmen, og jeg elskede simpelthen den fede slutning! Desuden fik jeg også tid til at samle trådene og fik lagt de ting der skete sammen undervejs, da jeg først havde vænnet mig til tempoet. Jeg kan anbefale den, hvis man bare trænger til at blive underholdt, og ikke behøver blive så følelsesmæssigt berørt og gerne vil have noget action. 

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


2 thoughts on ““Runner Runner” på Blu-ray

    • Han var også en stor del af grunden til, at jeg ville se den, og det er nok ikke sidste gang, jeg ser den 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *