“Rush”

rush


Titel: ”Rush”
Genre: actiondrama
Sprog: Engelsk
Spilletid: 1 time og 57 minutter
Udkom: Februar 2014

Skuespillere:  Chris Hemsworth,  Daniel Brühl,  Olivia Wilde
Filmselskab: Mis. Label

DUO stjerner 4

 

Igen beviser Chris Hemsworth at han er en fantastisk skuespiller! “Rush” er en imponerende film om to racerkøres brændende ønske om at blive verdensmester.

s

Resumé

James Hunt og Niki Landin har siden starten af deres karriere, kæmpet indædt mod hinanden om verdensmesterskabet. Begge ønsker brændende at vinde Formel 1, men dog har de to vidt forskellige måder at gøre det på. James er den flotte populære playboy, som mener at fart er løsningen på alt, mens Niki er upopulær blandt de andre kører og selv sit eget team, og mener at teknikken er det vigtigste.

Forholdet blandt de to racerkører bliver så intenst at de begge til sidst vil gøre alt for at vinde over den anden, om det så skal koste dem livet.

s

Anmeldelse

Når man kender Chirs Hemsworth som ’the mighty Thor’ eller The Huntsman fra Snow White, er det virkelige mærkeligt og anderledes at se ham I en rolle som denne. Chirs Hemsworth spiller den talentfuld racerkører James Hunt som altid er ude på sjov og ballede, og som har alle kvinder i sin hule hånd. Han er uopdragen og en ’troublemaker’, men stadig så charmende at han kan få alle de piger han vil have.
En utrolig anderleds rolle end jeg før har set Chirs Hemsworth i, men det skal siges at han klarer det perfekt! skuespillet er i topklasse, og jeg er virkelig imponerede over hvor dygtig en skuespiller han er. Det ligger hvis til familien – jeg har lige set en film med Chirs’ bror Liam (Paranoia), og det er tydeligt at de begge to er utrolige talentfulde.

Filmen handler om Formel 1, og to racerkørers brændende ønske om at blive verdensmester. Det skal lige siges at jeg ikke interesserer mig den mindste smule for Formel 1,  det eneste jeg ved er at det ‘godt’ at køre for Ferrari. 
På trods af manglende interesse for sporten, (eller viden om samme) kan man sagtens se filmen og få noget ud af den! James og Nikis specielle forhold, holder filmen i gang, og jeg blev faktisk flere gange i tvivl om hvem jeg helst ville se vinde til sidst.
Så der er meget mere i filmen end bare racerløb. Både Niki og James kæmper med en masse ting, og bliver til sidst tvunget til at træffe et svært fald som vil have konsekvenser for deres fremtid og karrier.

Det eneste negative jeg kan sige om filmen, er at den måske var en smule langtrukken. Selve handlingen og historien – som er baseret på en sand historie – holder seeren fanget, så man fortryder det ikke når man har set filmen.

Filmen kan ses af både piger og drenge, men jeg vil dog anbefale man er omkring de 15 år.

s

Mathilde DUOSkrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *