“Sådan træner du din drage 2” på dvd

Sådan træner du din drage 2

Titel: “Sådan træner du din drage 2”
Original titel: “How to train you dragon 2”

Genre: Animation
Sprog: Engelsk, dansk
Stemmer: Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Ferguson
Udgivelsesdato: 13. november 2014
Selskab: 20th Century Fox

5,5 DUO

 

I ’Sådan træner du din drage 2’ forsætter eventyret med Hikke og Tandløs. Filmen fik mig både til at grine og græde.


streg

Resumé 

Dragerne var engang et stort problem for den lille landsby af vikinger, men i dag er de deres venner, og livet har aldrig været lettere. Hikke føler at hans liv endelig giver mening, for nu ved han, hvor han hører til, og er accepteret af sit samfund. Alting er perfekt, indtil Hikke en dag opdager at en gruppe dragejæger er ude på at tilfangetage alle drager. Det bliver nu Hikke, sammen med Tandløs og deres venner, der må hjælpe de drager, der er blevet fanget, og ikke mindst forhindre dragerne fra landsbyen i at blive fanget.

streg

Anmeldelse

Lige siden jeg så den første film, blev jeg fuldkommen fanget af universet. De som siger at animationsfilm kun er for børn, tager i den grad fejl, for ”Sådan træner du din drage”-filmene kan ses af absolut alle aldre. Den har lige præcis det twist af underholdning og humor, der gør at de egner sig perfekt til børn og voksne.

Personligt er jeg helt vild med begge film – selvom jeg dog må indrømme at 2’eren vinder, da den simpelthen bare er fantastisk. Filmen er næsten 2 timer lang, hvilket er en del, når der som sagt er tale om en animationsfilm. Dog fungerer det for filmen at være så lang, og jeg kan love for, at man er godt underholdt under hele filmen.

”Sådan træner du din drage 2” spiller både på humor, action, sorg, og kærlighed, og jeg både grinte og græd da jeg så filmen.

Historien går lige i hjertet på en – især hvis man er dyrelsker, for båndet mellem Hikke og Tandløs vil røre enhver dyrelskers hjerte.

Hvis du endnu ikke har set filmene, vil jeg stærkt anbefale at du gør det – selv hvis du ikke har nogle mindre søskende at dele den med, for du kan sagtens blive underholdt!

streg

Mathilde DUOSkrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *