“Salamanderens hjerte” af Lene Kaaberbøl

Salamanderen

Originaltitel: Salamanderens hjerte
Serie: W.I.T.C.H
Forfatter: Lene Kaaberbøl
Genre: Ungdomsbog, fantasy

Sider: 119
Forlag: Alvilda
Udgivelsesdato: 7. juni 2018
DUO stjerner III

 

 

 

Tak til Alvilda for anmeldereksemplaret.

Det var et kærligt gensyn med ’W.I.T.C.H.’ universet, som jeg læste, da jeg først begyndte at læse.

streg

Resumé

Heatherfield lider af strømsvigt, og ingen kan umiddelbart løse problemet. Da Will får sig en ny nabo, drengen Danny Nova, bliver hun draget af ham, men undrer sig også over, hvor hans forældre er henne. Noget stemmer ikke, og Will er ikke i tvivl – det er en sag for W.I.T.C.H.

streg

Anmeldelse

Det var lidt nostalgisk at læse ’Salamanders hjerte’ og komme tilbage i dette gennemførte univers, som jeg først stiftede bekendtskab med som helt ung. Den var stadig hyggelig at læse i dag, selvom sværhedsgraden er meget lille.

Første bog tager udgangspunkt i Will, og man får derfor hendes synsvinkel, hvilket giver rigtig god mening, da man så let kommer ind i universet. Hun har altid været min favorit, selvom jeg ikke kan huske grunden til det.

Det er bestemt en bog til den yngre målgruppe, som helt sikkert vil finde glæde i, at være med til at opklare mysteriet, som vogterne står overfor. Jeg synes, det var nemt at komme ind i historien, og tænker bestemt at den vil være god til de nyere læsere, der gerne vil have lidt fantasy indover.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *