“Sandhed og konsekvens” af Sara Shepard

Sandheder og konsekvenser

Original titel: Never have I ever
Forfatter: Sara Shepard

Serie: The Lying Game
Genre: Ungdomsbog
Sider: 277
Forlag: Politikens forlag
Udkom: 18. januar 2012

duo 4½

 

 

 

’Sandhed og konsekvens’ forsætter med sin nervepirrende historie om Emma og Sutton, som prøver at finde frem til Suttons morder. Oveni alt dette er der masser spænding, kærlighed og drama.

streg

Resumé

Sutton havde alt – en dejlig familie, fantastiske venner og en række fyre, som ville give deres højre arm for at være sammen med hende. Men nu er hun død, og ingen af dem ved det.

Hendes ukendte tvillingesøster har genoptaget hendes liv, for at finde frem til Suttons morder. Jo mere Emma graver i alle mysterierne omkring Suttons død og tidligere liv, jo flere mistænkte dukker der op. Suttons liv har nemlig været præget af farlige lege/jokes, som er gået ud over andre, og har ødelagt meget for dem. Derfor ønsker de at få hævn. Men kan Emma finde rundt i mysterierne i tide, inden Suttons morder når at få fat på hende?

streg

Anmeldelse

Emma og Suttons ånd forsøger forsat at finde hoved og hale i mysterierne omkring Suttons død og tidligere liv. Der er mange mistænkte, og jeg prøver fortsat at gætter med om, hvem der kunne være Suttons morder. Jeg bliver lige så opstemt som Emma, når hun får alle ledetrådene til at passe sammen. Der er igen utrolig meget spænding med i handlingen, og jeg elskede det. Der er især meget mere spænding og drama med, fordi man får en større viden omkring spillet – ”Til Kanten”, som Sutton og hendes veninder brugte meget tid på.

’Sandhed og konsekvens’ indeholder også noget mere kærlighed. Det synes jeg er rigtig godt, fordi Evan som har fundet ud af at Emma er Emma, bliver hurtigt hendes fortrolige i jagten på Suttons morder. Derudover er der også mange andre mysterier i forhold til Suttons gamle kærlighedsliv, som Emma er endt midt inde i. Det løfter historien rigtig meget at der kommer lidt kærlighed ind over, så det ikke kun handler om at finde morderen, og rydde op i alle Suttons mysterier, fra da hun levede.

Man følger primært Emma, og får derfor en rigtig god fornemmelse af hvem hun er. Derudover følger Sutton igennem hendes ånd, og derfor får man begge personligheder ind i næsten en person. Dette synes jeg er utroligt godt ligesom i ’Den enes død’. Da Sutton har glemt sit liv og hvem der har dræbt hende, får hun en chance til for at vise os hvem hun er igennem Emma. Selvom de ikke snakker med hinanden eller ved at de følger hinanden, fuldender de hinanden. Dette har forfatteren formået at gøre utroligt godt.

Jeg må indrømme, at jeg bliver lidt træt, i forhold til hele tiden at være på mærkerne, for at følge med i de mange forskellige mistænkte. Men på den anden side kan jeg slet ikke vente med at læse videre, fordi jeg bare skal vide hvem morderen er. Jeg kan helt sikkert anbefale ’The Lying Game’-serien, hvis du er til spænding, drama og kærlighed.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *