“Saras drøm” af Lisa Kleypas

Saras drøm

Original titel: Dreaming of you
Forfatter: Lisa Kleypas
Serie: Craven
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 368
Oversat af: Lisbet Kjær Johansen
Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesdato: 24
. maj 2019

DUO 6 stjerner

 

 

 

Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret

Jeg elsker Lisa Kleypas bøger og ’Saras drøm’ er ingen undtagelse.

streg

Resumé

Den unge forfatter Sara lever afsondret på landet, men rejser til London for at researche til sin nye roman. Hun overværer en forbrydelse, der fører hende sammen med en farlig mand – nemlig Derek Craven som har et barsk og blakket ry. Han ejer en af londons mest eksklusive spilleklub. Sara finder ud af, at der bag Dereks facade, gemmer sig en mand, som er i stand til at elske mere passioneret, end hun nogensinde kunne forestillet sig. Derek er sikker på, at han skal holde sig fra hende, men pludselig er han den eneste, der kan beskytte hende.

streg

Anmeldelse

Som sagt, så elsker jeg Lisa Kleypas bøger. Jeg elsker stemningen, kemien mellem personerne og hændelserne i bogen. Man er underholdt hele vejen igennem, og jeg kunne slet ikke slippe bogen igen og ville bare gerne have endnu mere, da den først var slut. Derfor glæder jeg mig også til at læse videre, da jeg håber, at der kommer mere fra hendes side i denne serie.

Personerne var jeg meget spændt på. Vi har jo fået lov til at møde Dereks Craven før, og der var en del mystik både angående hans hemmeligheder, fortid og personlighed. Jeg vidste, at han rummede meget mere, end man først lige forventer. Jeg kunne rigtig godt lide, at man kom tættere på ham og fik lov til at få et indblik i hans følelser. Sara kunne jeg også rigtig godt lide. Hun virker rigtig uskyldig, men hun har et mod og en eventyrlyst som gør, at hun bliver nysgerrig på tingene og derfor passer rigtig godt til den barske Dereks.

Jeg kunne rigtig godt lide et par ting i handlingen. Uden at spoile alt for meget, vil jeg prøve at forklare. Tit bliver ens hovedpersoner først gift til sidst i bogen, og så ser man ikke rigtig mere til det, fordi så har de fået hinanden og er lykkelige. Men sådan var det ikke helt ved ’Saras drøm’, og det kunne jeg godt lide.

Der er også god spænding i bogen, uden at man tænker at det bliver for meget. Jeg synes, at der sker lidt hele tiden, så man er underholdt et langt stykke hen ad vejen i bogen, og det fungerer. Jeg får altid en stor lyst til at være til stede selv i hendes bøger, fordi jeg synes der er en rigtig god beskrivelse af hændelserne, personerne og stemningen. ’Saras drøm’ kan uden tvivl anbefales.

Reklamelink: Bogen kan blandt andet købes hos Plusbog.dk

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *