“Sceneskift” af Kristen Callihan

image_pdfimage_print

Sceneskift

Originaltitel: Fall
Serie: VIP
Forfatter: Kristen Callihan
Oversat af: Sarah Louise Pedersen

Genre: Ungdomsroman, erotik

Sider: 508
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 19. januar 2021

 

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

En lidt dyster og rørende bog, som gjorde indtryk.

streg

Resumé

Stella møder første gang Jax i et supermarked, hvor han står med den allersidste bøtte mint chocolate chip-is. Det er Stellas favorit, og der er en snestorm på vej, så for at lokke den ud af ham, benytter hun sig af et beskidt trick, et kys, som distraherer ham så meget, at hun snupper isen ud af hænderne på ham. Først senere går det op for hende, at det var den berømte rockstjerne Jax Blackwood, som pludselig også ender med at blive hendes nabo…

streg

Anmeldelse

Det var lidt tungere for mig at komme igennem ‘Sceneskift’, og jeg kan ikke helt finde ud af årsagen til det. Enten skyldes det, at den var for langtrukken og derfor blev lidt kedelig, fordi der ikke skete nok, og ellers er det fordi Jax ikke virker så interessant. Stella er der dog en masse ved, som jeg synes var spændende at følge, men Jax kom til at fremstå lidt gennemsigtig, hvis det giver mening.

Stella er nemlig en badass pige, som har måtte klare sig selv i en tidlig alder og alligevel har fået et liv, som hun er nogen lunde tilfreds med, selvom hun også drømmer om et liv med mere indhold og ægte relationer. Hvad jeg mener med det, må du selv finde ud af i bogen.

Jax kendte jeg jo allerede lidt til på forhånd, og jeg synes hans historie blev lidt kedelig sammenlignet med Stellas. Jo, jeg er med på, at han har haft sine dæmoner, siden han har forsøgt at begå selvmord, og det jo stadig fylder en del, men det er bare begrænset hvor meget mere der kommer frem om ham.

Jeg glæder mig dog til at læse den næste bog, da den kommer til at handle om Brenna, som jeg indtil videre rigtig godt kan lide. Derfor håber jeg også, at den kan leve op til mine forventninger.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.