“Shadow Falls: After Dark – Genfødt” af C.C. Hunter

Genfødt

Original titel: Reborn
Forfatter: C. C. Hunter
Serie: Shadow Falls: After Dark
Genre: Fantasy, ungdomsroman
Sider: 479
Forlag: Tellerup
Oversat af: Bjarne Skovlund
Udgivelse: 27. april 2016

DUO stjerner III

 

 

 

Jeg blev meget hurtigt lukket ind i det dejlige univers af ’Shadow Falls’. ’Genfødt’ skuffer på ingen måde, og gav mig et dejligt pust af en masse forskellige overnaturlige væsner blandet med kærlighed og mystik.

streg

Resumé

Shadow Falls er ikke bare en lejr for Della. Det er hendes hjem. Her føler hun sig tryg og alle hendes venner er der. Efter en hjemmeweekend kommer Della tilbage, og støder ind i den nye mystiske fyr Chase. Han vender op på hele hverdagen i lejren. Hun begynder hurtigt at føle sig tiltrukket af ham, selvom der er en masse mystisk tilknyttet ham. Samtidig med det, gør hamskifteren Steve alt for at vinde hendes hjerte.

En ny mordsag kommer tæt ind på livet af Della og før hun ved af det, må hun kæmpe for liv og død med begge fyre ved sin side. Men hvad med hendes hjerte?

streg

Anmeldelse

Jeg har læst C.C. Hunters ’Shadow Falls’ serie før, og var utrolig vild med denne spin-off ’Shadow Falls: After Dark’ serien. Jeg kom rigtig hurtigt ind i universet igen, og var lige så vild med det som første gang. Jeg kan virkelig godt lide alle de forskellige overnaturlige væsner og evner, som mødes i universet og hvor godt det hele spiller sammen. Jeg vil så sige, at det er en god idé, hvis man har læst ’Shadow Falls’ serien, da man møder en masse af de samme karakterer og hører om en masse begivenheder, som har fundet stedet i serien før. Men selvom man ikke har læst dem alle, vil man ikke blive helt tabt, da der kommer nogle gode beskrivelser af begivenhederne og personerne igennem ’Genfødt’.

Jeg kunne egentlig rigtig godt lide Della. Hun prøver rigtig meget at komme op med en facade omkring hendes følelser og prøver at skærme dem meget af på grund af hendes fortid og tilværelse. Men man får et utroligt godt indblik i hendes følelser og tanker og dette giver en helt anden og bedre forståelse af hende. Det er nogle rigtig gode beskrivelser, som kommer med i bogen og er med til at give mig en følelse af selv at være til stede i universet og dette er jeg helt vild med. Derudover er det også bare rigtig rart at høre om de andre karaktere i ’Shadow Falls’. Det gav mig bare lysten til at starte helt forfra igen.

Der er en masse kærlighed og mystik til stede i bogen, hvilket nok mine to ynglings kombinationer i bøger. Jeg elsker når der er et mysterium, som jeg skal prøve at gætte mig frem til, samtidig med at vi får en portion kærlighed. Man får også et glimt af et trekantsdrama. Jeg må faktisk indrømme, at jeg slet ikke kan finde ud af, hvem af de to fyre, som jeg bedst kunne lide. Man har selvfølgelig altid en lille favorit, men alligevel føler jeg mig meget splittet. Derfor glæder og håber jeg inderligt, at der kommer en fortsættelse snart, så man kan blive klogere på, hvad der kommer til at ske for Della.

Jeg kan helt sikkert anbefale ’Genfødt’, da man bliver lukket ind i en speciel verden med en masse venskaber, kærlighed og fantasy. Jeg vil dog anbefale at man læser ’Shadow Falls’ serien inden, og den starter med ’Født ved midnat’.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *