“Sharp objects” mini serie på Blu-ray

Sharp objects

Original titel: Sharp objects mini series
Skuespillere: Amy Adams, Patricia Clarkson, Elizabeth Perkins
Genre: Thriller, krimi
Spilletid: 6 timer og 46 minutter
Filmforlag: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 13. december 2018

 

 


Tak til HBO for anmeldereksemplaret

’Sharp objects’ viste sig at være en fængslende og intens serie.

streg

Resumé

Journalisten Camille Preaker bliver af sin chef tvunget til at tage tilbage til sin hjemby, for at skrive en række artikler om mordet på en ung pige, og en anden pige, der er forsvundet. Camille har dog en svær fortid i sin hjemby, og som man siger, er det hårdt at vende hjem. Der findes mange hemmeligheder i byen og mange mysterier, men i den tid Camille har været væk, har byen og indbyggerne ikke ændret sig meget.

streg

Anmeldelse

Jeg har ikke læst ’Gone girl’, men jeg har faktisk bogen stående på hylden herhjemme. Men jeg vil helt sikkert gerne læse den efter serien her. Det vil jeg, både fordi at jeg synes at handlingen i serien var rigtig spændende, og fordi at jeg følte lidt, at jeg manglende nogle oplysninger, som jeg lidt håbede på, at jeg ville kunne få ved at læse bogen. Jeg synes genren i serien er rigtig interessant, ved at vi har et mord, en forsvundet person og en journalist, som gerne vil finde nogle svar. Oveni det har vi en rigtig lille by, hvor alle kender alle og deres hemmeligheder, og der bliver sladret om det hele, og man kan aldrig rigtig flygte fra sin fortid.

Af skuespillerne synes jeg helt sikkert, at Amy Adams gør det rigtig godt. Hun lever sig ind i rollen, og hun får alle de rigtige følelser frem i ansigtet, som gør, at jeg havde lyst til at følge hende. Jeg kunne også rigtig godt lide Camilles udvikling i bogen og de dæmoner, hun egentligt får set i øjnene ved at vende hjem til byen, som hun flygtede fra. Jeg må indrømme, at jeg nogle gange blev en smule forvirret i serien, fordi vi nogle gange får en masse tilbageblik i korte blik, uden at vi rigtig får en forklaring, og man kan tydeligt se at vores hovedperson og de andre personer gemmer på en masse hemmeligheder og fortid, som vi aldrig rigtig får nogle svar på.

Det er helt sikkert en spændende måde at få fængslet seeren, fordi at man bare bliver nødt til at se videre for at få nogle svar, som aldrig rigtig kommer og man kan sige, at sådan fortsætter den faktisk hele vejen igennem lige til slutningen, hvor svaret på det store spørgsmål også bliver vist til seeren i et kort billede og så slutter den. Jeg havde nok haft brug for lidt mere, og derfor kunne jeg også godt tænke mig at læse bogen for at finde ud af, om den kan give mig bare lidt mere.

’Sharp objects’ indeholder en helt masse interessante elementer, og jeg synes, den var meget fængslende, og derfor synes jeg, at den er værd at se.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *