“Slagplanen” af Kristen Callihan

image_pdfimage_print

Slagplanen

Original titel: The game plan
Forfatter: Kristen Callihan
Serie: Game on
G
enre: Ungdomsroman, erotik
Oversat af: Ulla Lauridsen

Sider: 338
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 26. april 2018

5,5 DUO


 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

Jeg havde glædet mig enormt meget til at læse videre i Kristen Callihans fantastiske serie, og heller ikke ’Slagplanen’ kunne skuffe mig! Den levede til fulde op til mine forventninger.

streg

Resumé

Ethan Dexter har længe haft et godt øje til søsteren til sin vens kone. Hans hverdag har altid handlet om at spille football og ikke meget andet. Men da han møder Fiona Mackenzie igen, beslutter han sig for, at nu vil han tage kampen op. Fi er ligeglad med hans penge og berømmelse, og har aldrig set ham som andet end sin svogers gode ven. For at lave om på det, må der tages drastiske metoder i brug, og det gør det ikke nemmere, at de bor i hver deres ende af landet.

streg

Anmeldelse

Det var så lækkert at komme tilbage i Kristen Callihans univers, som jeg virkelig er vild med! Hun skriver sindssygt godt, og der går ikke mange sider, før hun har mig i sine hule hånd. Jeg er totalt opslugt af hendes historier, og ’Slagplanen’ var ingen undtagelse. Det er blevet en serie, som jeg glæder mig ligeså meget til at læse, som jeg glædede mig til min fødselsdag, da jeg var mindre og blev vækket på sengen med gaver og sang.

Ethan har indtil nu været en karakter, som har været meget hemmelighedsfuld og stille, men der blev virkelig åbnet op for hans personlighed her i ’Slagplanen’. Jeg synes også ham og Fiona passer vildt godt sammen, selvom de er hinandens modsætninger, så komplementerer de hinanden til fingerspidserne. De har nogle kampe, som de skal kæmpe, enten hver for sig eller sammen, og det er tydeligt at mærke, at det ikke er let for nogen af dem, at have et langdistanceforhold.

Det var meget fedt med den måde, hvor Ethan kunne huske forskellige detaljer om Fiona, som hun aldrig havde skænket en tanke, og i takt med at deres forhold vokser, opdager hun også, at hun kan huske mere om ham fra deres fortid, end hun lige var klar over. Det synes jeg illustrerer så fint, hvordan deres følelser mellem hinanden bare vokser.

Vi bliver introduceret meget kort for en karakter, der med det samme vækkede min nysgerrighed, og som jeg håbede, ville få en større rolle fremover. Derfor måtte jeg lige undersøge, hvem den næste bog handler om, og til min store glæde, får hun en af hovedrollerne i den, så nu må jeg bare vente med tålmodighed på, at den bliver oversat – jeg kan næsten ikke vente!

Jeg syntes det var fedt, at spændingen bliver holdt, næsten indtil den sidste side, så man faktisk sidder tilbage med de sidste 10-20 sider, og kan være usikker på, hvad der sker på næste side. ’Slagplanen’ giver også et tydeligt billede af, hvor hensynsløse medier og mennesker kan være, og jeg følte virkelig med Ethan og Fiona, da de kom i mediernes søgelys. Det var et stærkt budskab bogen kom med, og det fik mig kun til at elske den lidt mere. Jeg kan kun sige – glæd dig til at læse den, den er virkelig god!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.