“Små hemmeligheder” af Christina Schiller

små hemmeligheder

Titel: Hemligheter Små
Forfatter: Christina Schiller
Genre: Romantisk skønlitteratur
Oversætter: Lene Støvring

Sidetal: 335
Forlag: HarperCollins Nordic
Udgivelsesdato: 1. februar 2018

duo 4½

 

 

 

Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret.

Jeg var bange for, at sætte mine forventninger for højt, da jeg gik i gang med at læse ’Små hemmeligheder’. Det viste sig, at den indeholdte en hjerteskærende historie.

streg

Resumé

Efter ti år, vender Alexandra tilbage sin hjemby. Hendes mor er blevet syg, så hun er tvunget til at komme tilbage til den by, som hun flygtede fra. Der går ikke lang tid, før de smertefulde minder dukker op igen, især da hun møder sin barndomsven Daniel igen. Imens hun venter på, at hendes mor får det bedre, tager hun sig af blomsterforretningen, som hun plejede at elske. Men da hun bliver konfronteret med fortiden endnu engang, bliver det svært at skjule hendes hemmeligheder.

streg

Anmeldelse

’Små hemmeligheder’ viste sig at være en hyggelig bog, der indeholdte en sørgelig historie. Jeg var ret optaget af, at finde ud af, hvad Alexandras historie var, og hvilke hemmeligheder hun bar rundt på, så bogen var hurtigt læst. Da jeg først var kommet tættere ind på livet af hende, viste det sig, at hun var en virkelig stærk kvinde, som havde været ude for noget forfærdeligt, og alligevel kommet ovenpå igen, selvom det havde krævet mange kræfter.

Hun har nogle tydelige ar, både på sjælen og kroppen, men hun ser ikke sig selv som skrøbelig længere. Efter hun har fået hjælp til at håndtere fortiden, har hun virkelig rejst sig og fået sig et godt liv. Jeg var meget rørt at hendes historie. Det var også virkelig fedt, at synsvinklen skiftede mellem Alexandra og Daniel, så jeg fandt ud af, hvad der foregik i hovedet på ham, da han også bærer rundt på en sorg.

I starten skulle jeg lige forstå, hvordan det første kapitel hang sammen med de efterfølgende, men der gik ikke lang tid, før jeg forstod sammenhængen. Det viste sig at give rigtig god mening, da man så forstår, hvordan stridigheden mellem Daniels og Alexandras forældre kan være så voldsom. Jeg synes bare det var synd, at det skulle gå så meget udover deres børn, som ikke havde noget at gøre med det der var sket, da forældrene var yngre.

Der var et par ting, som jeg ville ønske havde været anderledes, da de enten blev afsløret forhastet eller hvor der manglede nogle oplysninger og detaljer. Det ødelagde dog ikke læseoplevelsen, og jeg synes også det var en virkelig god og hyggelig bog, som sagtens kan anbefales til andre, der også er til svenske kærlighedsromaner.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *