“Snitch”

Snitch


Titel:  “Snitch”
Genre: Actionthriller
Sprog: Engelsk
Spilletid: 108 min.
Udkom: 20/6-2013
Skuespiller: Dwayne Johnson, Barry Pepper, Jon Bernthal.
Udgivet af: Mis. Label
DUO 3

 

 

”Snitch” er utrolig rørene og viser et af de smukkeste far-og-søn-forhold jeg længe har set. Det er virkelig en film der rører ens hjerte

streg

Resumé

John Matthews liv er næsten perfekt. Han har et godt job, faktisk har han sit eget firma, han er gift og har en sød lille datter, men forholdet med hans søn er langt fra godt. Johns søn Jason, lever hos hans mor, Johns ekskone, og er stadig vred på sin far efter skilsmissen. Da Jason en dag modtager en pakke fuldt med stoffer, fra en ven, for han problemer med politiet og kan ende med at få op til over 10 års fængsel.
John vil gøre alt for at få sin søn ud af problemerne – selv hvis det betyder at han skal gå undercover og fælde narkosmuglerne.

streg

Anmeldelse

”Snitch” er en film med spænding og action, men samtidig også en film der vækker ens følelser.
Da Johns søn Jason bliver smidt i fængsel, og man ser hvordan han hver gang John besøger han, har fået flere bank, får man det helt dårligt. Filmen er inspireret af virkelige hændelser, hvilket kun gjorde historien mere forfærdelig. Jeg fik en klump i halsen og hver gang jeg så den stakkels dreng, og kunne ikke rigtig overbevise mig selv om, at det jeg så, bare var en film.

John infiltrerer en narkobande i håbet om at fælde nogle af de vigtige personer. Hvis det lykkes vil man lade Jason gå. Det er selvfølgelig slet ikke så let og selvom John har et talent for at komme i kontakt med de virkelige store inde for narkosmugling, er snart både ham selv, hans kone og datter og Jasons liv i fare.  

Personligt ville jeg gerne have haft mere action i filmen, og jeg synes at de steder hvor de bare snakker, og planlægger (og hvor John prøver ikke at blive afsløret) var lidt langtrukket, men det skal lige siges at filmen gudskelov indhenter det forsømte til sidst!
Selvom at den ”store finale” gør meget for filmen, må jeg indrømme at man lige skal klare sig i gennem en time af filmen, før der rigtig sker noget og det begynder at blive spændende.
 

Jeg er dog positivt overrasket over filmen, og selvom den til tider manglede lidt, synes jeg bestemt den var værd at se. Jeg er også meget overrasket over både Dwayne Johnson  og Rafi Gavrons  (Jason) indsats i filmen. Det gør et fremragende stykke arbejde, og jeg blev meget berørt i de far-og-søn-scener der var.  Ros til de talentfulde skuespillere!

Filmen er værd og se, så hvis du mangler idéer til hvad du skal se næste gang, kan jeg i hvert fald anbefale ”Snitch” 

Se traileren her

 

streg

Mathilde DUO

Skrevet af Mathilde Alfang


1 thought on ““Snitch”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *