“Som sendt fra himlen” af Cora Carmack

Som sendt fra himlen

Original titel: Faking it
Forfatter: Cora Carmack
Serie: Losing it
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 343
Oversat af: Stine Holt Jensen
Forlag: Lovebooks
Udkom: 20. juni 2016

DUO stjerner III

 

 

 

 

Igen får man en utrolig sød og hed historie, som igen virkelig slog benene væk under mig. Jeg blev blæst væk af både Cade og Max. ’Losing it’ serien skuffer på ingen måde.

streg

Resumé

Max Millers forældre kommer på besøg uanmeldt, som gør at Max går panik. Dette gør hun, fordi hendes forældre har svært ved at acceptere hendes vilde hår, tattoo, og ikke mindst hendes rå rockerkæreste. Han er nemlig slet ikke den søde og fornuftige kæreste, som hun har bildt dem ind, at han er. Men så får hun øje på Cade. Han er alt, hvad hendes forældre kan lide. Så da Max henvender sig til ham, og beder ham om, at spille sin kæreste, er han med på legen. Deres forhold udvikler sig hurtigt, jo mere de er sammen. Til sidst har de begge svært ved at se, hvad der er falsk og hvad der er rigtigt.  

streg

Anmeldelse

Jeg havde virkelig glædet mig meget til ’Som sendt fra himlen’, eftersom man havde mødt Cade i ’Som stjernerne står’. Jeg blev også utrolig hurtigt fanget af handlingen og ikke mindst de 2 hovedkarakterer. Man skifter mellem at høre fra Cade og Max, og dette synes jeg fungerede rigtig godt, så læseren fik begge deres synsvinkler på historien. Ligesom med ’Som stjernerne står’ var jeg fanget fra første side. ’Som sendt fra himlen’ levede op til alle mine forventninger. ’Losing it’ serien forsætter med at være utrolig sød, gennemført, hed og sjov på samme tid i dens fortsættelse.

Man havde mødt Cade før i ’Som stjernerne står.’ Her havde jeg et mærkeligt forhold til ham, fordi jeg var på team Garricks side. Men i ’Som sendt fra himlen’ bliver der virkelig åbnet op for Cade og man får et rigtig godt indtryk af ham. Max som man også bliver introduceret for, synes jeg også var fantastisk. Hun var hård og blød på samme tid. Jeg var vild med sammensætningen af de 2 personer. De fuldendte hinanden på en rigtig god måde. Man siger jo at modsætninger mødes og det kan man sige, gælder for Cade og Max på den bedste måde. Jeg blev rigtig hurtigt forelsket i dem og det gjorde også, at jeg bedre kunne lide Cade, jo længere ind i historien, jeg kom.

’Som sendt for himlen’ har også en masse at byde på i forbindelse med budskabet i bogen. Her får forfatteren virkelig fat i noget. For det første er det selvfølgelig om, at finde kærligheden og gerne der hvor man mindst venter den. Men bogen handlede også meget om, dét at finde sig selv og accepterer den man er, selvom man er forskellig fra alle andre. Dette viser karakteren Max rigtig godt i ’Som sendt fra himlen’, hvilket gør begge hovedkaraktererne meget jordnære og realistiske i bogen.

Jeg kan uden tvivl anbefale ’Som sendt fra himlen’ og ’Losing it’ serien. Bogen havde en masse følelser og kemi i sig, så jeg ved 100 % at det kommer til at være en bog, som jeg vil læse igen, så jeg kan få lov til at møde karaktererne Cade og Max igen.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *