“Sommerfugl i frost” af Sylvia Day

sommerfugl i frost

Original titel: Butterfly in frost
Forfatter: Sylvia Day
Genre: Kærlighedsroman, erotisk
Sider: 150
Oversat af: Kamilla B Jensen
Forlag: Hr. Ferdinand
Udgivelsesdato
: 29. januar 2020

 

 


Tak til Hr. Ferdinand for anmeldereksemplaret. 

En kort bog som rummede mere, end jeg lige havde forventet.

streg

Resumé

Teagan har søgt tilflugt udenfor byen. Nu er hun faldet til og har fundet et hjem, som hun elsker, og venner hun kan lide at tilbringe tid sammen med. Men en dag løber hun frontalt ind i sin nye nabo Garret Frost. Han er en naturkraft, som forstyrrer hendes fred. Men hun genkender spøgelserne, som hjemsøger ham og ser hans smerte. Han udfordrer hendes nye tilværelse og hun kan ikke lade være med at blive betaget af ham. Der er en chance for kærlighed mellem 2 fortvivlede sjæle.

streg

Anmeldelse

Jeg har læst nogle af Sylvia Days bøger, mest hendes Cross fire serie. Jeg må indrømme, at jeg ikke kan huske at have læst den helt færdig, men jeg har dem alle, og efter at have læst denne bog, har jeg lyst til at tage fat i dem igen. Jeg kunne nemlig ikke huske læge Teagan, som er hovedpersonen i denne bog, og som også er med i Crossfire serien – Eva og Gideon bliver i hvert fald nævnt i denne bog og Eva gæsteoptræder også.

Derfor var jeg også i tvivl i starten, om der var en baggrundsviden jeg manglede, men det viste sig senere, at bogen rummede på mere, end jeg lige havde forventet. Teagan bærer nemlig på en hemmelighed og en stor sorg, men man bliver ikke rigtig bekendt med, hvad det er, kun at hun har en depression og har det meget skidt. Man tænker, at det har noget at gøre med en skilsmisse, som hun har været igennem. Hun møder kunstneren Garret. Og lynhurtigt indleder de et forhold.

Jeg synes, at det hele gik mega stærkt, og ja bogen var ikke så lang, så havde heller ikke regnet med andet, men alligevel synes jeg, at det gik alt for stærkt, og historien var en smule tynd. Men jo længere jeg kom frem i bogen, jo mere gav tingene mening. Jeg vil prøve ikke at afsløre alt for meget, men da bogen var færdig, tænkte jeg på, om jeg ville have haft slutningen tidligere, og jeg vil sige, at jeg kan faktisk godt lide den måde som forfatteren får bygget bogen op på.

Bogen var lidt for kort for mig smag fordi den virkelig omtaler nogle store emner, den arbejder meget med sorg, kærlighed og om at finde sin vej tilbage og det er sku svært for mig at følge med når hovedpersonerne skal gøre det på alene 150 sider. Jeg ved at hun arbejder lidt med tiden i bogen, men det var for mig svært helt at finde rundt i.
Når det så er sagt var det en fin læseoplevelse, og jeg er glad for slutningen, fordi den gav bogen noget mere fylde og gjorde at den rummede en del mere, end man lige havde forventet, og det er også det som er med til at holde bogen oppe.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *