“Sorgens dyb” af J. R. Ward

Sorgens dyb

Originaltitel: Lover Reborn (part one)
Serie: The Black Dagger Brotherhood
Forfatter: J. R. Ward
Oversat af: Louise Christiansen
Forlag: Tellerup
Genre: Fantasy, serie, erotik
Sider: 436
Udgivelsesdato: 22. juni 2018

DUO 6 stjerner

 

 

Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bogen. (Direkte link til bogen her. Læs mere om J. R. Ward her og serien ‘The Black Dagger Brotherhood’ her)

Jeg var spændt på at læse Tohrments historie, da han har været utrolig meget i gennem, og det var meget tydeligt, at han virkelig lider i de andre bøger.

streg

Resumé

Tohrment er stadig hårdt mærket af sorg, efter at han mistede sin shellan Wellsie og deres barn. Han ønsker brændende at få hævn mod elimineringsgruppen, men ønsker samtidig ikke rigtig at leve videre uden sin shellan. Da han finder ud af, at hans dybe sorg forhindrer Wellsie i at få fred og komme videre til efterlivet, bliver han dog tvunget til at komme videre med sit liv, selvom det er det sidste, han ønsker. Men kan han få sig selv til at drikke af en anden hunvampyr end sin shellan?

streg

Anmeldelse

Jeg elsker at læse serien ’The Black Dagger Brotherhood’, som indtil videre ikke har skuffet mig på noget tidspunkt! ’Sorgens dyb’ fortæller Tohrments historie, og det var især en jeg havde set frem til, da man får små bidder af den i de forrige bøger. Jeg holdte derfor allerede af ham inden, og jeg kom kun til at holde mere af ham efter at have læst ’Sorgens dyb’, som er første halvdel af hans historie.

Derfor glæder jeg mig også til at læse videre på hans historie i ’Lykkens tinde’. Den anden karakter, der er i centrum i de her to bøger er No’One, som vi blev præsenteret for i de to forrige bøger. Hun var en karakter, som jeg også gerne ville lære bedre at kende, da hendes historie virkelig rørte mig.

Jeg er helt vild med, at vi får historien fra flere vinkler i de to hovedpersoner, så vi på den måde også får fulgt op på nogle af de andre personers liv, som jeg også kom til at holde af, da jeg læste deres historier. Der er kommet mere spænding til i universet, nu hvor der er kommet en ny gruppe vampyrer til, som ønsker at vælte kongen, Wrath.

Jeg må også tilstå, at jeg er ved at være kørt en smule træt af eliminatorerne, og synes det er dejligt med et frisk indput i form af Bastardernes Forbund. Lige nu glæder jeg mig bare til at vende tilbage til universet og få resten af historien, som jeg håber ender lykkeligt.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *