“Spillet” af Elle Kennedy

Spillet

Originaltitel: The Play
Forfatter: Elle Kennedy
Oversat af: Sarah Louise Pedersen
Serie: Briar U
Genre: Ungdomsroman, kærlighed
Sider: 406
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 1. maj 2020

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

’Spillet’ overraskede mig positivt og bragte et vigtigt emne på banen, som passede rigtig godt ind i historien.

streg

Resumé

Hunter Davenport, holdkaptajn på Briar U’s hockeyhold, har afsværget sig kvinder denne sæson, efter at sidste sæson gik i vasken på grund af det. Han vælger at koncentrere sig fuldt ud om spillet på banen og sit hold. Det bliver dog svært, da han får den smukke Demi Davis som læsemakker, og da hun bliver single, er hun på jagt efter et hurtigt rebound. Hun har udset sig Hunter, men han kan blive ved med at afvise hende, eller vil han ende med at bryde sin egen regel?

streg

Anmeldelse

Endnu engang blev jeg fanget af Elle Kennedys skrivestil og fortælling med ’Spillet’, som tager udgangspunkt i Hunter, som vi kender fra tidligere, og Demi, som vi lige kort har mødt. Jeg glædede mig især til at Hunter skulle få sin historie og få lidt glæde ind i sit liv, især efter det jeg hørte om i den første bog. Han fortjente virkelig at finde lykken og kærligheden, selvom han selv havde valgt ikke at bruge mere tid på kvinder, så det ikke gik udover spillet efter den forrige bog.

Demi kunne jeg som udgangspunkt også godt lide, selvom hun er lidt blind på nogle områder. Hun var sød, ligetil og lidt en drengepige. ’Spillet’ tager også et vigtigt emne op, som af en eller anden grund lige ramte mig lidt. Der sker nemlig noget i bogen, hvor en af karaktererne har lyst til at begå selvmord, og bogen slutter også af med et lille notat om, at hvis man selv går i de tanker eller kender til nogen, der gør, så er der hjælp at finde.

Et andet emne, som også bliver bragt på banen, er utroskab, og hvorvidt man skal fortælle det til ene, hvis man opdager den anden i at være utro. Det er også et svært dilemma, fordi man skal fortælle noget til en, der bliver såret, og det er sindssygt svært og hårdt at gøre en anden ked af det. Derfor blev der også diskuteret lidt, hvorvidt man skulle gå til erkendelse med det, alt efter hvor tæt man var på vedkommende.

Den sidste ting, som jeg godt kunne lidt, at bogen også havde fokus på, er de forventninger og pres ens forældre kan pålægge en. Samtidig slås Hunter rigtig meget med ikke at ville blive som sin far, mens Demi ønsker at gå i en anden retning, end den hendes far vil have hende på. Det er virkelig fedt, at der bliver bragt så mange seriøse og alvorlige emner på bordet, da det også gør bogen og historien dybere. Jeg glæder mig allerede til at læse den næste bog og finde ud af, hvilken vinkel og emner vi får her.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *