“Spy” på Blu-ray

image_pdfimage_print

Spy

Original titel: Spy
Genre: Action, komedie
Spilletid: 2 timer og 10 minutter
Udgivelse: 8. oktober 2015
Skuespillere: Jude Law, Melissa McCarthy, Rose Byrne og Jason Statham.
Filmselskab: 20th Century Fox

5,5 DUO

 

 

Da jeg opdagede hvilke skuespillere der var med i ’Spy’, og bagefter så traileren for det, vidste jeg at det var en film, som jeg bare måtte se! Jeg blev på ingen måde skuffet.


streg

Resumé 

Susan Cooper arbejder som skrivebordsagent for CIA, men ønsker brændende at komme ud i marken, da hendes makker bliver afsløret. Da det viser sig, at alle CIAs agenter i marken er kendte af forbryderen, melder Susan sig derfor frivilligt til den farlige mission, at bringe forbryderen ned med nakken. Men intet viser sig at gå efter planen.

streg

Anmeldelse 

Jeg var virkelig spændt på at se ’Spy’, fordi både skuespillercastet og traileren så meget lovende ud. Det viste sig også, at filmen sagtens kunne leve op til de forventninger jeg havde på baggrund af de nævnte faktorer.

Der er en god portion humor med i som især bliver leveret af skuespilleren Melissa McCarthy. Hun er en skuespiller, som jeg kender mest fra ’Gilmore Girls’, hvor hun også er fremragende i rollen som Sookie. Jeg synes simpelthen hun er sådan en skøn skuespiller, og derfor forsøger jeg også at se de fleste film, hvor jeg ved hun er med, fordi hun er så god til at underholde mig og få mig i godt humør.

Derudover er der også lidt eyecandy, som slet ikke er så tosset. Dette bliver leveret af Jason Statham og Jude Law, som også formåede at underholde mig i ’Spy’. De er gode til at spille deres roller, og var faktisk var lidt fjollede i deres roller, men alligevel formåede at bevare deres troværdighed.

Jeg kunne rigtig godt lide, at jeg blev taget med bukserne nede til sidst i filmen, da jeg virkelig blev overrasket over den drejning filmen tog. Af den grund og de andre jeg har nævnt, kan jeg derfor kun anbefale dig at se ’Spy’, især hvis du godt kan lide at få et godt grin.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.