“Stenfalken” af Lene Kaaberbøl

Stenfalken

Originaltitel: Stenfalken
S
erie: Krystalfuglene
Forfatter: Lene Kaaberbøl
Genre: Ungdomsbog, fantasy

Sider: 250
Forlag: Alvilda
Udgivelsesdato: 7. august 2018
DUO stjerner III

 

 

 


Tak til Alvilda for anmeldereksemplaret.

’Stenfalken’ er en tykkere bog, end den anden ’W.I.T.C.H.’ serie, og jeg synes endnu engang, at det var hyggeligt at tilbringe tid sammen med pigerne.

streg

Resumé

Da en fange undslipper et fængsel dybt inde i Kandrakars indre, tilkalder Oraklet W.I.T.C.H. pigerne, da denne fange er speciel farlig. Fangen hedder Gordan og er et Tids-Spøgelse, og han ønsker at få hævn over Oraklet ved at rejse tilbage i tiden, og indsamle de fire Skaller til Verdens-Ægget, hvilket vil have store konsekvenser for universet, som de kender i dag. Pigerne har travlt, hvis de skal nå at indhente Gordon og samle de fire Skaller før ham.

streg

Anmeldelse

Jeg synes det er utrolig godt, at bøgerne om W.I.T.C.H. Bøgerne varierer lidt i tykkelse, da det også betyder, at når man starter på at læse om pigerne og udvikler sine læsefærdigheder, så kan man efterhånden læse tykkere og tykkere bøger. Så på den måde udvikler man sig lidt sammen med at pigerne i bøgerne udvikler sig.

Pigerne står overfor nogle større udfordringer her i ’Stenfalken’, og de må virkelig stå sammen, for at det kan lykkes. De må være kloge og udspekulerede, for at kunne vinde over Tids-Spøgelset Gordon, og hele tiden er det et spørgsmål om tid, som de også kæmper imod.

Indtil videre har vi fået halvdelen af historien, så jeg er spændt på at følge pigernes rejse videre, og se om de kan slå Gordon til sidst. Det er helt sikkert nogle spændende bøger for den yngre målgruppe.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *