“Step up 5 – All in” på Blu-ray

All in

Original titel: Step up: All in
Genre: Romantik, drama, dansekomedie
Spilletid: 1 time og 52 minutter
Udgivelse: 4. december 2014
Skuespillere: Ryan Guzman, Briana Evigan og Adam G. Sevani
Filmselskab: Nordisk Film

5,5 DUO

 

Jeg er rimelig stor fan af ’Step up’ filmene på den måde, at jeg ejer alle filmene og har set dem utallige gange efterhånden. ’All in’ levede op til alle mine forventninger og lidt til, og det var en farverig fornøjelse at se filmen.


streg

Resumé 

Gadedanseren Sean har forladt Miami og sit crew, og er flyttet til Hollywwod for at prøve lykken der. Hans største ønske er at blive professionel danser, og da en mulighed åbner sig, griber han den! Sammen med Moose og Andie sammensættes et helt nyt crew. De stiller op til en konkurrence i et stort realityshow på TV, og ender med at komme med i finalerunden i Las Vegas. Men modgang og stridigheder møder dem, og spørgsmålet er, om et så nyt crew overhovedet kan stille noget op mod finalisterne?

streg

Anmeldelse 

Dette femte kapitel i ’Step Up’ universet byder på masser af avanceret dans, nye venskaber, kærlighed og samler nogle af de store personligheder fra de forrige film, hvilket klart var det bedste ved den. Dermed ikke sagt, at den ikke var god – for det var den, men det var et glædeligt gensyn for mig, at se hvor de forskellige karakterer fra de andre film er endt henne, og se hvad de kan i dag.

Ryan Guzman spiller Sean, og hvis man syntes han var lækker i den foregående film, er det intet i forhold til i ’All in’. Jeg synes han er en virkelig god skuespiller og ikke mindst danser. At han så kunne være en nar og idiot, er en anden side af sagen.

Dét som jeg rigtig godt kan lide ved ’Step up’ filmene er at hver gang jeg sætter en af filmene på, opdager jeg hele tiden nye ting, som jeg ikke fik med sidste gang jeg så den, fordi disse dansenumre er så avanceret og smukt udført. Der sker ufatteligt mange ting på en gang, når de laver et show, og hvis man holder øje med en del af skærmen, går man glip af det, der sker på den anden side. Til gengæld gør det mig intet at gense dem, da både dansen imponerer mig, og jeg indtil videre har kunnet lide historierne der har været med.

Ifølge IMDB (Internet Movie Data Base) skulle der også komme nummer seks i serien. Eftersom jeg ikke er klar til at slippe dansefeberen, passer det mig umådeligt godt! Der er dog ikke nogle informationer på den endnu, andet end at udgivelsen forventes at være i 2016, så er der lidt at se frem til. Indtil da må vi nyde gensynet med disse fantastiske skuespillere og dansere, hvor der både er mundgodt til pigerne og drengene.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *