“Stille! – Forbudt kærlighed” af Amanda Maxlyn

Stille forbudt kærlighed

Original titel: Hush – A forbidden love
Forfatter: Amanda Maxlyn
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 170
Oversat af: Rie Lund Rosenkilde
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 1. april 2018

DUO stjerner III

 

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret

’Stille! – Forbudt kærlighed’ er en kort kærlighedsroman, som var en rigtig sød og hed læseoplevelse.

streg

Resumé

Emma er blevet fyret og endda på hendes fødselsdag. Hendes søsters bedste veninde og Emmas roomie Ali, tvinger hende med til en fest, som står i maskeradens tegn. Her møder hun den mest vidunderlige fyr, og har en fantastisk aften med ham, indtil han tager masken af hende og kender hendes navn. Hun er forvirret, lige indtil hun selv finder ud af hvem fyren er. Da hun finder ud af det, ved hun, at hun på ingen måde vil kunne få ham, lige meget hvor meget de end ønsker det – medmindre de ikke siger det til nogen og er helt, helt stille.

streg

Anmeldelse

Da jeg først læste om ’Stille! – Forbudt kærlighed’, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, at det bestemt var en bog for mig. Derfor glædede jeg mig også til at gå i gang med at læse den. Men jeg prøvede at lade være med at have for store forventninger, fordi da jeg modtog bogen, så jeg at den var meget kort, og det har jeg haft blandet oplevelser med, og det er ikke meget resuméet bag på bogen egentligt giver af oplysninger. Men jeg må indrømme, at mange af mine forventninger alligevel blev indfriet, og ’Stille! – Forbudt kærlighed’ viste sig at være en rigtig god, sød og meget hed læseoplevelse.

Lige da vi møder Emma kan jeg rigtig godt lide hende. Hun virker jordnær og til at have med at gøre. Jeg blev forelsket i Trey lige med det samme, selvom jeg hurtigt lugtede lunten på, hvad det forbudte var ved ham. Det var ikke lige sådan, jeg ønskede det skulle være. Jeg beklager på forhånd, men jeg bliver nødt til at spoile lidt af historien, så hvis man virkelig ikke vil vide det, skal man stoppe med at læse nu.

Trey viser sig at være Emmas søster, Brooke, date, som har ”slået op med hende” og Emmas nye svømmetræner, så det er bare no go hele vejen igennem. Jeg er ikke så tunet off, angående at han er hendes træner, eller at han er noget ældre end hende. Nej i starten synes jeg det er virkelig forfærdeligt, at Emma ikke kommenterer for sig selv, at han har været sammen med hendes søster. Men på et tidspunkt taler Emma og Trey om det, hvor man får Trey og Brookes forhold beskrevet, og der giver det faktisk okay mening, men for mig kunne det godt have blevet fortalt noget før, fordi jeg blev ved med at tænke på, hvordan hun kan få sig selv til at være sammen med søsterens eks.

Selvom at ’Stille! – Forbudt kærlighed’ er en kort roman, er det faktisk en rigtig fin størrelse, fordi jeg følte, at vi kom tæt på de forskellige personer, som det er meningen, at vi skulle, og vi fik lov at se deres personligheder, og en mulighed for at holde af dem. ’Stille! – Forbudt kærlighed’ er helt sikkert en bog, jeg godt kunne finde på at tage fat i igen, hvis man havde brug for en hurtig sød og hed kærlighedshistorie at læse. Det er også lige præcis derfor, at jeg kan anbefale bogen til andre, som har brug for det samme.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *