“Sweet Filthy Boy” af Christina Lauren

Sweet

Original titel: Sweet Filthy Boy
Forfatter: Christina Lauren
Serie: Wild Seasons
G
enre: Erotisk roman
Oversat af: Emilie Sonne Harild Gaardboe

Sider: 371
Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesdato: 15. februar 2018

5,5 DUO


 

 

Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret

Jeg har læst Christina Laurens ’Beautiful Bastard’ serie, og var derfor spændt på at finde ud af, hvad denne serie ville handle om, og om den kunne leve op til forventningerne.

streg

Resumé

Efter en vild aften i Las Vegas med veninderne, for at fejre at de er færdige med college, vågner Mia op med store huller i hukommelsen, blå mærker og sugemærker. Som om det ikke er slemt nok, opdager hun også, at hun har fået en ring på ringfingeren. Hun beslutter sig for at tage et dristigt valg, og tage med hendes nye mand til Paris, for at finde ud af, hvad hun vil med fremtiden, og om hun skal følge den vej, hendes far har planlagt for hende.

streg

Anmeldelse

Jeg kunne ikke undgå, at have høje forventninger til ’Sweet Filthy Boy’, efter at have læst ’Beautiful Bastard’ serien af Christina Lauren. Heldigvis kunne den bære de forventninger, og jeg nød bare at tage med Mia på denne rejse, hun kommer på, både følelsesmæssigt, men ligeså meget fysisk. Jeg har selv en drøm om, at komme til Frankrig en dag, og derfor faldt denne bog endnu mere i min smag.

Det var et virkelig fedt setup med, at Mia bliver gift med en fremmede i Las Vegas. Jeg har set det før på film, men det er noget helt andet at læse om det, da jeg følte, at jeg kom dybere ind på disse karakterer igennem en bog. Derudover kan jeg virkelig godt lide forsideillustrationen, som er super lækker at se på.

Jeg kunne virkelig godt lide Mia, og den historie hun har. Hun bærer rundt på en stor sorg, da hun fik knust sin drøm nogle år tidligere, end hvor vi møder hende. Det har gjort hende stille og eftertænksom. Samtidig har det haft en stor betydning for hendes fremtid, der pludselig måtte laves om, og det er langt fra den drøm, hun havde før.

Ansel kan jeg også virkelig godt lide, selvom han gør mig sur på et tidspunkt. Til gengæld er det lækkert at få tilsat det franske til historien, hvor jeg føler, at jeg selv har mulighed for at lære et par ord. Jeg synes det er fedt, når man kan lærer noget nyt af en bog.

Den næste bog kommer til at gå tættere på Mia og Ansels venner, og den glæder jeg mig enormt meget til at læse. Jeg synes der er rigtig mange muligheder i dette univers, og jeg håber da også, at der kommer en bog om den sidste veninde, så man også kan få hendes historie. Hvis du er til erotiske bøger eller kærlighedsromaner, kan jeg klart anbefale dig, at tage hul på denne serie – især hvis du var ligeså vild med Christina Laurens anden serie, som jeg var.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *