“TAG” på Blu-ray

TAG

Original titel: TAG
Genr
e: Komedie
Spilletid: 1 time og 40 minutter
Skuespillere: Ed Helms, Isla Fisher og Jon Hamm
Filmselskab: 20th Century Fox

Udgivelsesdato: 6. december 2018

 

 


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret
.

Jeg havde ikke rigtig set nogle reklamer for ’TAG’ inden, men da jeg så traileren, lød det til at være en sjov komedie alla ’Tømmermænd i Vegas’ og ’Klassefesten’.

streg

Resumé

En måned hvert år har fem konkurrencelystne barndomsvenner en konkurrence, hvor de leger tagfat. De har leget tagfat siden første klasse, og er fortsat op i de voksne år. De går til yderlighederne i legen, men en af vennerne har aldrig været den, så nu sætter de andre alt ind på at fange ham, så han endelig bliver ramt – men han skal giftes, så hvordan kan det gøres, uden at ødelægge brylluppet?

streg

Anmeldelse

Jeg tænkte virkelig, at her var der lagt an til en rigtig drengerøvskomedie, som jeg kender det fra ’Tømmermænd i Vegas’ og ’Klassefesten’. Den levede dog ikke helt op til mine forventninger, som måske kan skyldes, at de har været for store.

Potentialet var ellers ret stort, da jeg syntes castet passede rigtig godt til en drengerøvskomedie. Der var dog nogle ting, der ikke helt fungerede for mig – indimellem var der nogle sekvenser, som blev vist i slowmotion, mens ham der blev angrebet fortalte om, hvordan han undgik at blive ramt, og samtidig kunne bekæmpe de andre. Jeg kan selvfølgelig godt se, at der sker rigtig meget i de scener, og det derved giver et bedre overblik over, hvad der reelt set sker, men jeg var ikke fan.

Det var dog lidt sjovt at finde ud af, at filmen er baseret på noget, der rent faktisk er sket i virkeligheden – at der har været denne vennegruppe, der har fortsat en leg, fra da de var helt unge. Til sidst i filmen bliver der også vist nogle klip af, hvad de selv har gjort i virkeligheden, når de legede tagfat. Det er en hyggelig komedie med et lidt skørt element, men jeg tænker ikke, at det er en, jeg kommer til at se igen.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *