“That Awkward Moment” på DVD

image_pdfimage_print

That Awkward Moment

Titel: That Awkward Moment
Genre: Komedie
Spilletid: 1 time og 34 minutter.
Skuespillere: Zac Efron, Miles Teller og Michale B. Jordan
Udgivelse: 4. juni 2014
Filmselskab: Nordisk Film

DUO stjerner 4

 

 

En drengerøvskomedie med en morale, er hvad man får i filmen ‘That Awkward Moment’. Humor blandet med lidt klassisk kærlighed er genren i denne film.

streg

Resumé

2 unge fyre indgår et væddemål med deres ven som lige er blevet fraskilt sin kone. Væddemålet er enkelt: – de skal alle tre forblive single sammen. Men kort tid efter, begynder hver af drengene at have deres hemmeligheder for hinanden, og der går ikke længe før væddemålet bliver svært at holde. 

streg

Anmeldelse

Jeg så traileren til denne film, og tænkte; den ser da egentlig okay ud. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet, og derfor var mine forventninger heller ikke synderligt høje. Men med Zac Efron i en af hovedrollerne er det aldrig helt så slemt. Jeg syntes også Miles Teller gør et godt stykke arbejde, som den lidt sjove og lidt flabede idiot-type. Jeg har set ham nu i flere film, og jeg synes han gør det lige godt hver gang, og det på trods af at jeg nu har set ham i 3 stort set forskellige roller.

Filmen har sine sjove momenter, men igen så sjov var den altså heller ikke, og der er faktisk lidt mere dybde i filmen end man umiddelbart lige skulle tro. Den handler om venskab, og det at være ærlig over for hinanden, både i et venskab men også i et parforhold.

Jeg synes det var en lettere romantisk film, blandet med elementer af drengerøv, i form af tre fyre der kun snakker om damer. Og det fungerede, det blev aldrig rigtig for meget af det ene eller det andet, og de to elementer komplimenterede hinanden, og havde en fin balance i denne film, som gjorde at jeg følte mig underholdt.

Den er absolut værd at se sammen med en god ven/veninde, eller måske endda med kæresten, da jeg synes den ville være et perfekt fit for både en pige og en dreng.

streg

Stine DUOSkrevet af Stine Jørgensen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.