“The 100 sæson 3” på Blu-ray

The 100 sæson 3

Original titel: The 100 season 3
Serie: The 100 
Genre: Science fiktion
Spilletid 644
Skuespillere: Eliza Taylor, Bob Morley og Marie Avgeropoulos
Filmselskab: 20th Century fox

Udgivelsesdato: 23. februar 2017

DUO 6 stjerner

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret

En fantastisk serie, som bliver taget op på et nyt højdepunkt endnu engang, hvor vi får et indblik i tiden, før de unge kom til jorden. Den tredje sæson kom dog også til at betyde en stor sorg for mig.

streg

Resumé

Clarke har reddet hende venner fra the Mountain Men, men det har konsekvenser. Lederne og de andre arbejder på at bygge et hjem på jorden og arbejder på fred mellem the grounders. De føler at freden er lige inden for rækkevide og så alligevel ikke, da der pludselig kommer en ny trussel, ikke kun fra dem fra himlen men også dem fra jorden. Hvordan skal de overlevende kunne overvinde den nye trussel mod selve menneskeheden og det at være menneske?

streg

Anmeldelse

Jeg kan virkelig godt lide den måde sæson 3 starter på, fordi der faktisk er gået lidt tid efter sæson 2 er slut og personerne som man kender, har udviklet sig og forandret sig. Dette betyder også at spørgsmål, som man ikke vidste, man havde, opstår og blev besvaret utrolig hurtigt. Jeg kunne også godt lide at se, at de valg som de tager, har konsekvenser for dem og at de ikke bare glemmer det hele, bare fordi at de begynder på en ny sæson. Her tænker jeg især meget på Clarke, hun er tydelig tynget af de valg og beslutninger, som hun har taget i kampens hede.

Jeg kunne meget godt lide, at vi fik lov til at få et indblik i groundernes verden og tilværelse. Det var meget interessant at se, hvordan de opfatter det hele og hvordan de kæmper med deres beslutninger. Striden som der har været til stede i løbet af sæsonerne, varer også ved i denne sæson, men det er ikke blevet trættende for mig på noget tidspunkt, fordi der sker så mange ting, og ting som virkelig ændrer det hele på en måde, som giver god mening og på en måde, som jeg ikke altid gætter inden det sker. Af personerne som jeg virkelig godt kan lide, er Octavia, Lincoln og Clarke helt sikkert mine favoritter. Her kommer groundernes kommandør Lexa også ind og spiller en stor rolle for mig, fordi man virkelig får lov til at lære hende at kende og se, at hun ikke kun er en kold og hård dræbermaskine.

Som jeg nævnte tidligere, så sker der en meget trist ting for mig og som gør, at jeg er i dyb sorg lige i øjeblikket og jeg ved slet ikke, hvordan serien skal kunne fortsætte nu. Jeg håber ikke at jeg har røbet alt for meget for dem, som ikke har set serien endnu. Men selvom at jeg nu er ramt af sorg, betyder det ikke, at jeg ikke er meget spændt på at se, hvordan serien kommer til at fortsætte, fordi slutningen af sæson 3 lægger jo så absolut op til en fed fortsættelse i sæson 4, som jeg glæder mig rigtig meget til.

En ting jeg hurtigt vil nævne ved ’The 100 sæson 3’ er kærlighedsforholdene, fordi de ikke bare er så sorte og hvide. Der er mange forskellige forhold, både for kvinder og mænd. Det kan jeg godt lide at se, at serien på ingen måde er bange for det og jeg synes at det fungerer rigtig godt. Jeg glæder mig utrolig meget til at se videre i serien og se, hvad der kommer til at ske med alle mine favoritpersoner.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *