“The 100” sæson 4 på DVD

image_pdfimage_print

the 100 sæson 4

Original titel: The 100 season 4
Serie: The 100 
Genre: Science fiction
Spilletid: 8 timer og 47 minutter
Skuespillere: Eliza Taylor, Bob Morley og Marie Avgeropoulos
Filmselskab: 20th Century Fox

Udgivelsesdato: 16. november 2017

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret

Selvom at jeg var rigtig glad for at komme tilbage i ’The 100’ universet, blev jeg desværre lidt skuffet. Som jeg desværre havde forventet, manglende en helt bestemt person, som jeg elskede var med i serien.

streg

Resumé

Jordens atomreaktorer er ved at smelte og vil snart sætte atmosfæren i brand. I starten er det kun Claire og de andre som ved denne hemmelighed. Men sådan en hemmelighed vil aldrig lade sig holde skjult for evigt. Da sandheden kommer ud, i vennernes kamp for at finde en måde at overleve på, bliver det hurtigt en alle mod alle kamp. Ledere og overlevende står over for nogle hårde valg, og grænsen mellem retfærdighed og hævn bliver for alvor sløret, da de står over for verdens undergang endnu engang.

streg

Anmeldelse

Jeg elsker universet i ’The 100’. Vi er kommet rigtig langt, siden sæson 1. Clarie og de andre står nu overfor en ny problemstilling efter at have overlevet Allies besættelse. Det er en ny problemstilling med lige så mange store valg. Når jeg tænker tilbage på sæson 3, synes jeg at Claire er løftet meget med opgaven til sidst, efter at hun havde meldt sig ud af beslutningstagen i starten. Men nu er hun i den grad tilbage, og jeg må indrømme, at jeg følte nogle af beslutninger der blev taget i kampløbet om overlevelse, var for voldsomme og virkelig talte imod karaktererne.

Jeg vidste godt, at jeg ville være ked af at Lincoln, spillet af Ricky Whittle, ikke ville være med længere. I starten undrede jeg mig over, at Octavia fortsatte som om intet var hændt, men det blev hurtigt klart, at det gjorde hun på ingen måde. Hun er helt sikkert fortsat min yndlingskarakter i serien og jeg følte med hende. I forbindelse med Lincolns død, dør denne store kærlighedshistorie også, så det mangler jeg nu virkelig meget i serien desværre. Jeg følte virkelig der mangler noget kærlighed.

Eftersom at hele befolkningen skal død på grund af atomkraftværker som springer i luften, og alle vil blive påvirket af radioaktiv stråling, var jeg meget spændt på hvordan de ville slutte sæsonen, men sikke en slutning. Det kan man næsten ikke være bekendt. Jeg har utrolig mange spørgsmål nu til vores venner. Jeg var meget vild med spændingen vi får til sidst, kapløbet om at nå alt inden verdens undergang, men også den meget barske sandhed over, at en masse mennesker dør. Det var faktisk meget sørgeligt, og jeg måtte lige tørre en tåre væk.

Selvom jeg blev en smule skuffet over de voldsomme vendinger, som serien og karaktererne tager og døden af min yndlings kærlighed, var jeg alligevel fanget af det fede univers. Jeg glæder mig til at se hvordan ’The 100’ sæson 5 vil blive kørt videre, og hvor serien tager os med videre her fra.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.