“The Expendables 3″ på Blu-ray

image_pdfimage_print

The expendables

Original titel: The Expendables 3
Genre: Action
Spilletid: 2 timer og 11 minutter
Skuespillere: Sylvester Stallone, Jason Statham og Antonio Banderas
Selskab: Mis. Label
Udkom: 4. december 2014

DUO stjerner 4

 

 

Action, action, action, og action tilsat en masse gode og talentfulde skuespillere.

streg

Resumé

The Expandables-holdet står pludselig overfor en ny krig, da Barney finder ud af, at en af de gamle grundlæggere af Expendables stadig lever, selvom Barney selv havde været tilstede, da han fandt ud af at Conrad Stonebanks havde gået over til den anden side, end The Expendables. Stonebanks opererer nu som våbenhandler inden for små og store våben. Barney vil gøre alt for at stoppe Stonebanks – men kan Stonebanks stoppes, eftersom han kender Barney og The Expendables som sin egen baglomme?

streg

Anmeldelse

Jeg har set alle ‘The Expendables’ filmene, og synes at de alle er rigtig gode. Især den første, fordi der mødte man holdet for første gang. Det var rigtig spændende med en masse action, og jeg blev mere og mere overrasket over alle de skuespillere, som man genkendte. Dette gælder også for ’The Expendables 3’. Det er den samme grundhistorie, som lægger bag filmen. Det er en masse badass mænd, som kæmper for det gode, og slås med øretæverne, og dette fungerer rigtig godt i filmen. Men det bliver desværre det samme, som i de sidste to film. Alligevel er der to ting, som er endnu bedre her i treeren.

Den ene er skuespillerne, som virkelig holder filmen oppe. Ikke så meget på grund af deres teknikker og så videre. Men simpelthen på grund af den munterhed og humor de giver filmen. Jeg kunne især godt lide den humor, som der er mellem Barney (Sylvester Stallone) og Christmas (Jason Statham) igennem alle filmene. Derudover er det virkelig et flot hold skuespillere, de har fået med i denne film, såsom Harrison Ford, Mel Gibson og Antonio Banderas, der bare er nogle af de få at nævne. 

Den anden ting som var rigtig godt i ‘The Expendables 3’ var dilemmaet: om holdet “The Expendables” er blevet for gamle til, hvad de laver, og om der skal nye til. Det betyder at der kommer en masse moderne elementer ind i kampen, i stedet for bare de originale øretæver. Det er især det elektroniske der bliver vist meget af, og som viser hvad man kan idag.

Alt i alt er ’The Expendables 3’ en god film. Det der gør filmen god er helt klart skuespillerene, fordi selve historien synes jeg, at jeg har set før. Men jeg kan sagtens se på alle de dejlige skuespillere endnu engang.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.