“The Longest Ride” på Blu-ray

image_pdfimage_print

The Longest Ride

Original titel: The Longest Ride
Genre: Drama, romantik
Spilletid: 2 timer og 8 minutter
Udgivelse: 29. oktober 2015
Skuespillere: Britt Robertson, Scott Eastwood og Alan Alda
Filmselskab: 20th Century Fox

DUO stjerner III

 

 

’The Longest Ride’ er en spændende og sukkersød film, som jeg hurtigt blev fan af. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg ser den.


streg

Resumé 

Luke og Sophia kommer fra to forskellige verdener. Sophia er kunstinteresseret og læser på college, mens Luke er tyrerytter, og bor på en farm. En aften redder de en ældre mand fra en ulykke, og Sophia fortsætter med at hjælpe ham efter ulykken. Imens begynder kærligheden at blomstre mellem Luke og Sophia, til trods for Lukes farlige levestil, indtil det næsten går galt…

streg

Anmeldelse 

Romantiske film vil jeg nok altid være fan af, og ’The Longest Ride’ var ikke en undtagelse. Der var dog rigtig meget spænding med i form af tyreridningen, som indimellem kunne være hårdt at se på. Men det var ikke svært at se, at det var en Nicholas Sparks film, fordi måden filmen var bygget op på, lignede meget de andre film der er lavet ud fra hans bøger.

Scott Eastwood er en forholdsvis ny skuespiller, men jeg er sikker på, at han har en god fremtid foran sig indenfor film, da han var rigtig god i rollen som Luke. Britt Robertson har lidt flere år bag sig, og gør det rigtig godt som Sophia. De klæder hinanden rigtig godt i filmen, og det virkede som om, at de havde en god kemi.

Jeg kommer helt sikkert til at se ’The Longest Ride’ igen. Det var en virkelig en feelgood film, som springer i tiden mellem Ira og Rose, som er den ældre mand Luke og Sophia redder, og hans store kærlighed da de mødte hinanden, og til nutiden hvor Luke og Sophia begynder deres forhold.

Filmen er en sikker vinder til en venindeaften eller kæresteaften, og jeg kan klart anbefale andre at se den. Jeg var i hvert fald godt underholdt, og den gav samtidig mig lidt perspektiv på livet.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.